Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çiğ makarna fırında,yanındada parmaklarımla :D

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Yemek / Mutfak
Forum Adı: Makarnalar - Pilavlar
Forum Tanımlaması: Makarnalar - Pilavlar
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29849
Tarih: 25 Şub 2025 Saat 19:07

Konu: Çiğ makarna fırında,yanındada parmaklarımla :D
Mesajı Yazan: hilal
Konu: Çiğ makarna fırında,yanındada parmaklarımla :D
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:17
Foto kalitesi malesef düşük çünkü mak. yok ve telefonla çektimTongueLOL
ama niye ekledin dersen,hem elimi  özlediniz diye ekliyomLOLLOLhemde tarif değişik ve çok lezzetli ondan ekliyomLOLLOL

3 bardak burgu makarna
200 gr. kıyma
iki domates
bol çeşit baharat (ben evde ne varsa kattım kimyon karababiber 5 türlü 7 türlü pulbiber nane  herşey işteLOL)
yarım tatlı kaşığı salça
üzeri için margarin ve rendelenmiş kaşar
4 bardak su.

bir tavaya biraz açiçek yapı kattıktan sonra kıymayı ekleyip kavuruyoruz,sonra domatesleride ekeyip bi kaç dakika pişiriyoruz..sonra salça ve bol baharat  ve tuzunu ekleyip 4 bardak suyuda ekleyip bi taşım kaynatıyoruz..
asıl önemli kısmı burası işte,makarnamızı ÇİĞDEN borcama koyuyoruz,ve bu hazırladığımız malzemeyi üzerine döküyoruz,200 derece önceden ısınmış fırına ekliyoruz,yaklaşık bi 10 15 dakika piştikten sonra ,zaten suyunu çekmiş oluyor,üzerine kaşar rendesi ve margarin parçalarını koyup tekrar fırına veriyoruz,bi 5 dakikada öyle pişirip servise sunuyoruz..
Ben yaptım diyemi ama bilmiyorum çok acayip lezzetliydiLOLLOLçokta pratik,normal makarna pişirme süresinden bile azd bana göre,ne bileyim yapın yiyin işte,ama sakın foto lara aldanmayın,çok güzeldi aslında Confused

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:18
Resimler silinmiştir LOLLOL Hilal yenilerini ekleyecek inşallah LOLLOL

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:22
Buda kesilmiş hali,aslında burda çok sıcakken kestim oondan dağıldı,yoksa kalıp gii kesiliyodu çok güzeldi,ama foto görüntü kötü sadece kesik halini görün diye ekliyom

Yukarıda ki mesaj bu mesaj içinde geçerlidir LOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Gülsen
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:26
Ellerine sağlık Hilal ClapClap Ama fotolar da gayet güzel ve lezzetli görünüyor iyi ki daha net olmamış ekranı dalardım valla
Ellerin değil de yüzüğün de pek hoşmuş pek beğendim LOLLOLLOL
Güzel günlerde tak inşallah gerçi sen yüzüğün görünsün diye o elini çekmemişsindir ama işte güzel bir tesadüf olmuş LOLLOL

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:26
Güzel parmakmış,yüzükte yakışmış,tek taş mı?LOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:29
ooooo o yüzük yeni değilki,teee o perdeden beri var u yüzük,gülsen izlemiştin ya o işteLOL
ben çok kararsızdım yapıpı yapmama konusunda,çiğ makarna fırında pimez diydum çokta güzel olmuştu,anam sanki yeni bşşey bulmuş gibiyim çok heycanlıydım,ama siz şaşırmamışsınız,yoksa duymuşmuydunuzLOLLOLLOLLOLLOLLOL
he emoş o yüzük işte o yüzük,ayrıcada parmaklarımı göstermek içindi,yüzüğü zati görmüşdünüz,yen,i yüzük olaydı hani neysedeLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:42
Makarnayı boşver,ben direkt parmakla yüzüğe odaklanmışımLOLBen pek makarna sevmem,paketle attım fırına yazsaydın bile tepki vermezdimLOLLOLLOL
Pratikmiş ama eline sağlıkLOL
Bende fincanda kahve yapınca çok heyecanlanmıştım,bide çorbaya yağ nane yaparken ayrı bir tavada değilde,kullanacağım kepçe içerisinde yapmayı keşfettiğimdede çok mutlu olmuştum,bulaşık çıkmadı diyeLOL

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:47

Ayy ewt bana o ikisini sen öğretmiştin,ve öğrendiğim günden beri uyguluyorum hem heycalna hem havayla millete göstere göstereLOLLOLLOLLOLLOLLOL

makarnaya gelince,iz ailecek çok severizLOL

O yüzden bunu öğrenince heyecan yaptım ve sevindimLOL

-------------

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:48
makarna ne ki parmagin yanindaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLcig imis yumurta imis bakmadim arkadas direk parmaga odaklamis kendiniLOLLOLLOLparmakalri da findik dali gibi up uzunLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLmakarna desen olsa yerim ama cigden yapamam anam yaptigim bir yemek birde onunla oynamaya kalksam ac kalirimLOLLOLLOLLOLLOLLOLama ben dedigigim gibi yuzuk harika imisssssssssLOLLOLLOLLOLama sanki yuzugu cok görduk artik kocan baska alsin daha puhaaaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLolmadi bana yolla onuLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: nurcan
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 12:48
Ellerine sağlık gayet güzel görünüyorr benim kocaaaa pek sevmiyoo makarna fırın makarna haric bide bunu deniyimm. 

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 13:08
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

makarna desen olsa yerim ama cigden yapamam anam yaptigim bir yemek birde onunla oynamaya kalksam ac kalirimLOLLOLLOLLOLLOL 
Doğru valla Yasmoş,sen makarnanın genetiğiyle oynama,bide dönercinin pizzacının nolarını kaybetme yeterLOLLOL

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 13:18
LOLhic yaniLOLLOLLOLLOLhadi yaptik diyelim ya o cig makarna olarak kalirsa ben ne yaparim hic dusunmilerLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 13:44
pi$er tabi niye pi$mesin kiz :)

pi$mese lazanyada pi$mez Big smile
ellerine saglik

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 13:46
Pişmesine pişer yasmin,ama yinede haşlamayı tercih edeyim benLOL
Maral lazanya haşlanmıyomu,ben haşlayarak yepmıştımda bi kez?

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 13:48
benim bildigim lazanya haslaniyor seren sen nasil yapiyon onuBig smileBig smileBig smile
ay emine hilal isi bu forumda oturcam diye pratik yemek yapmissssssssLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 13:50
Yazık Yasmoş bırak yapsın,kızceğiz hep kuru yiyomuş,simit poğaça,alışmış kuru şeylere makarnayıda kuru atmış fırına,öğrencek ablasıLOL

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 13:53
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Yazık Yasmoş bırak yapsın,kızceğiz hep kuru yiyomuş,simit poğaça,alışmış kuru şeylere makarnayıda kuru atmış fırına,öğrencek ablasıLOL
hic beklemezdim ablasi yaLOLyazik bunun  kocasina yazikLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: MaRaL
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 13:58

Pişmesine pişer yasmin,ama yinede haşlamayı tercih edeyim benLOL
Maral lazanya haşlanmıyomu,ben haşlayarak yepmıştımda bi kez?
ha$lamanyan hamuruda var canim
ben ha$lamiyorum

-------------
">
http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:11
Hmm,seninki ecnebi işi demekkiLOL
Ben bi kez aldım yaptım,pek uğraştırdı beni,siznir olmuş oturmuş kıtır kıtır çiğ yemiştimLOL

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:11

Çaldım bunu Hilal, deneyecem yakın zamanda inşaallah. Dün yedik makarnayı daha LOL

Ellerine sağlık, şuan açım ya canım çekti valla, tok olsam çekmezdi, LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:13
Nesibe bi günde tok dolaş buralardaLOLLOLÖnceden ben aç bakardım yiyemezdim,şimdi yedim yedim şiştim,ilk kez kilo alıyorum anlam veremiyorum bunaShocked

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:18
ay emine sana bakdikca artik gulesim geliLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:21
Hakket Yasmin,kendimi huzurevlerine çeyrek kalmış durumdaki ihtiyar ve huysuz yaşlılara benzettim,bende kötü görüyom dışardan kendimiLOLYasmoş bide yıldız istiyom bacım

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:23
ay emine duzene girdi bundan sonra takip et disariyiLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLay yildizi eksik kalsin benden  bu kadar LOLLOLLOLLOLhuzur icindeyim bendeeeeeeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:25
Yasmoş niye demedin pırlanta elmastan daha fazla yıldızlı diyeLOLKıs elmas pırlantadan değerli yanlış sıralama yapılmamışmıLOLAy ne güldüm Yasmin şu halimize bak,ama başardık güzelimLOLLOL

Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:26

hilal ellerine sağlıkClapClapClap kız ne güzel bir fikir daha önce duymamıştım ama ben kıymalı makarna sevmem eşimde temez başka yolu yokmu bunu kıymasız yapsakLOLLOLLOL

neyse bakarız bir çaresine LOLLOL

-------------

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:30

Yasmoş niye demedin pırlanta elmastan daha fazla yıldızlı diyeLOLKıs elmas pırlantadan değerli yanlış sıralama yapılmamışmıLOLAy ne güldüm Yasmin şu halimize bak,ama başardık güzelimLOLLOL
emine otur oturdugun yerde artikLOLLOLLOLLOLbundan sonra ahmet eniste yapsin sana süprizLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Beyza
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 14:48
Yavrum eline koluna saglik cok güzel görünüyorClapClapClapClapClapbende duymustum canim ama cig olur diye cesaret edememistim, senden duydumya yaparim artikLOLLOLLOLLOLben makarnayi iyi pismis seviyorum , esimde aldente seviyor o yüzden anlasamiyoruz makarna konusunda.Bunu yaparsam sesi cikmazLOLLOLLOL

-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 15:29
Hilalim o ne güzel bir yüzük kız LOL

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 18:31
Teşekkür ederim kızlar saolunApproveLOL
bi kere benim önce elim sonra yüzüğüm sonrada makarnam güzel bi sıralama hatas yapmışınız ala alaLOLLOL
ayrıca emoş ve yasoş neyin muhabbetini yaptınız anmaladım ama yapın yapın,maksat reytingLOLLOL
Ayşegül cnm madem kıymalı sevmiyon o zaman sebzeli yap,mesela domates biber mantar falan,olurmu bilmiyom ama olur herhaldeLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 18:47
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Teşekkür ederim kızlar saolunApproveLOL
bi kere benim önce elim sonra yüzüğüm sonrada makarnam güzel bi sıralama hatas yapmışınız ala alaLOLLOL
ayrıca emoş ve yasoş neyin muhabbetini yaptınız anmaladım ama yapın yapın,maksat reytingLOLLOL
Ayşegül cnm madem kıymalı sevmiyon o zaman sebzeli yap,mesela domates biber mantar falan,olurmu bilmiyom ama olur herhaldeLOL

sağol canım bak bu mantıklı eşimde bende mantarı çokk severiz sık sık tüketiriz denemekte fayda var olmadı sebzeli deneme yanılma LOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 18:50

Makarnayı boşver,ben direkt parmakla yüzüğe odaklanmışımLOLBen pek makarna sevmem,paketle attım fırına yazsaydın bile tepki vermezdimLOLLOLLOL
Bende fincanda kahve yapınca çok heyecanlanmıştım,bide çorbaya yağ nane yaparken ayrı bir tavada değilde,kullanacağım kepçe içerisinde yapmayı keşfettiğimdede çok mutlu olmuştum,bulaşık çıkmadı diyeLOL

emine kız şu kepçede yağ işini çok tuttum hemen uyguladım ne kolaylıkmış bu zamana kadar boşa tava kirletmişimLOLLOLLOLLOL
ama şu fincanda kahve nasıl olur onuda bir tarif etsen de denesem cezve kirlenmezdi LOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 18:52
Oyyyayşegül emoş bana bu iki tarifi verdiğinde edisonun ışığı bulduğundan daha çok sevinmiştim benLOLLOLo kepçe müthiş kolayLOLbenim gibi günde iki kez kahve içen birinede o fincandaki müthiş olmuştuLOLLOLLOLkendime yemek yemeğe üşenirim ama kahvemi mutlaka içerimdur kız ben onuda fotolamıştım nerde acep dur bulamLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 18:56
http://anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7852&PN=2&title=guzel-kahve-nasil-pisirilirfoto-2-sayfada - http://anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7852&PN=2&title=guzel-kahve-nasil-pisirilirfoto-2-sayfada
yaaa ben ne çalışkan ne hamarat ne müthiş ötesi bir insanım ya alın işte kahvemin fotosu,kendimle gurur duydum biran accık

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 19:05

Oyyyayşegül emoş bana bu iki tarifi verdiğinde edisonun ışığı bulduğundan daha çok sevinmiştim benLOLLOLo kepçe müthiş kolayLOLbenim gibi günde iki kez kahve içen birinede o fincandaki müthiş olmuştuLOLLOLLOLkendime yemek yemeğe üşenirim ama kahvemi mutlaka içerimdur kız ben onuda fotolamıştım nerde acep dur bulamLOLLOL

bak şimdi bende buna bayıldım bi sevindim bi sevindimLOLLOLLOLLOLLOLfincanı ocağa koyuyordur diyorum sonra yokya fincar çatlar mazallah diyorum bir türlü olmadı en sonun da sorayım dedim ay çok hoş ya bende bugün içtim bide akşam eşimle kendime yapayım bakalım ama bende tek fincan yokkk acep patlarmıLOLLOLLOLLOLtakım bozulmasın sonra söylemesi ayıp bihterinLOLLOLLOL kahve içtiği fincanın aynısı var bende LOLLOLLOLLOLLOLtakımı hemdeLOLLOLLOLbende havamı atttım bihterin fincanı diye nasıl havaysa LOLLOLLOLLOL
bide kısık ateşte dimi canım onuda bi de ortalığı mahvetmeyimLOLLOLLOL
süpersin canım çok çok sağol Big smileedison ne etmiş kız altı üstü bir ışığı bulmuşşşşLOLLOLLOLbizim icat daha sevindirikLOLLOLLOLLOLakşama denerim inşallah sonra yazarım buraya LOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 19:07

http://anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7852&PN=2&title=guzel-kahve-nasil-pisirilirfoto-2-sayfada - http://anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7852&PN=2&title=guzel-kahve-nasil-pisirilirfoto-2-sayfada
yaaa ben ne çalışkan ne hamarat ne müthiş ötesi bir insanım ya alın işte kahvemin fotosu,kendimle gurur duydum biran accık

bu forum seninle gurur duyuyorrrrrrLOLLOLLOLLOLLOLkız ne rahatlık oldu bize şimdi ben daha cezve kirletmem ama bu yukardaki topikte misafire olmaz demişsin ya olmaz gerçekten kimseye de demem artıkLOLLOLLOLmisafire cezvede bize fincandaLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 19:10
Ayşegülüm şimdiye kadar gittiğim arkadaşlarada anlattığımdan dolayı onlarda yap bizde görek dedi,inan en zenginin fincanındada yaptım en fakirinkindede yaptımLOLLOLLOLkesinlikle çatlamadım,5 liralık takımdada yaptım,60liralıktada,kesinlikle çatlamiiiiLOLLOLemoş kefil bişey olurdsa ondan alırız paramızıtamamen sıfır kısık ateşte yapıyosun,sonra zaten ses çıkıyor hafif bi kıpırdama gördüğün an kaldırıyosun ocaktan,lezzetine doyum olmazLOLLOLLOL
ben bu formulu  öğrendiğimden beir hep böyle yaptım,cezve neydi ya unuttum benLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 19:10
Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

emine kız şu kepçede yağ işini çok tuttum hemen uyguladım ne kolaylıkmış bu zamana kadar boşa tava kirletmişimLOLLOLLOLLOL
ama şu fincanda kahve nasıl olur onuda bir tarif etsen de denesem cezve kirlenmezdi LOLLOLLOLLOL
ilk denemeni sıradan bi fincabla yapta bişiy olursa üzülmeLOL
fincana kahveyi şekeri suyu koy karıştır,kısık ateşte ocağın üstünde pişir,bak nasıl köpüklü oluyoLOLAma kaynamaya yakın al ocaktan,bu kısmı çok ii ayarla yoksa ocaktan alsan bile taşıyo fincanın ısısındanLOLayrıcana kepçe işi ben seviyom inanılmaz pratikBig smile

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 19:11
Orjinalini yazan: Ayşegül Ayşegül Yazdı:

bu forum seninle gurur duyuyorrrrrrLOLLOLLOLLOLLOLkız ne rahatlık oldu bize şimdi ben daha cezve kirletmem ama bu yukardaki topikte misafire olmaz demişsin ya olmaz gerçekten kimseye de demem artıkLOLLOLLOLmisafire cezvede bize fincandaLOLLOLLOL
Ewt bacım misafire anlatmamak lazım,anlatınca istilerLOLLOLLOLben ama en son 5 fincan tek tek yaptığımı hatırlıyom çünkğ çok güzel oli gelenler istiTongueLOLyanlız sakın hemen içme üf olursuno bi süre kendim kendine kayni çünkümLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 19:12
LOLay emine karsima cikmaaaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLgulemiyomdaaaaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
hilal catlaaaaaaaaaLOLLOLLOL
kiz ben sizin dediklerinizi anlamiyom hiccccccccLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLkepce yanmimi ocakda nasil nanae kizdiriniz anlamadimLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 19:14
Kesinlikle fincana zarar vermiyo ama ne olur ne olmaz Bihter takımın bozulmasın acemilik yapma,en küçük ocak,en kısık ateş şifre buLOLsonra sende hava atarsın Ayşegül millete,benim hava atacak kimsem yok ben buraya atmıştım işteLOLLOL

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 19:19
ANlamadığım konuda,kahve topiği neden kilitli,şimdi googlede biri bulsa bişiy yazmak istese yazamasınmıCryLOL

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 20:00

ANlamadığım konuda,kahve topiği neden kilitli,şimdi googlede biri bulsa bişiy yazmak istese yazamasınmıCryLOL
emosum haluk bey gecen günlerde 1 yildan bu yana hic yorum yapilmayan topikleri otomatik olarak kilitlediLOLLOLLOListiyorsaniz hemen acabilirim amaLOLLOL

-------------
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 20:32
ya konu makarnayla başladı kahveye geldi sonlara geldiğimde makarnayı unutttum az kalsın kahveden yorum yapmaya  başlayacaktım Tonguesonra sizin yüzünüzden hilal küscekti bana LOLLOLLOL
ellerine sağlık şekerim hiç duymamıştım bu makarna tarifini mutlaka deniycem ..
fincenda kahve olayını biliyorum assosta duymuştum süper oluyo hele damla sakızlısı LOL
ama kepçede nane olayını bilmiyodum duyduğuma öyle sevindimki .. kalkıp hemen çorba yapmak geldi içimden LOLLOLLOLLOL

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 20:40
LOLLOLLOLZehra damla sakız olayınıda senden duydum,evde varmı acaba denerdim,patlıcam zatenLOL

Gülsen Allah iyiliğini versin,ben sen yaptın sandımyaTongueLOL

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:06

Nesibe bi günde tok dolaş buralardaLOLLOLÖnceden ben aç bakardım yiyemezdim,şimdi yedim yedim şiştim,ilk kez kilo alıyorum anlam veremiyorum bunaShocked

Kız yemek olmadığından ya da yapmadığımdan değil. Bu aralar canım yemek yemek istemiyor, acıkınca istiyorum sonra istek gidiyor. Yemeye heves ediyorum ama kalkıp yiyemiyorum.

LOL

Bence sen de başka birşeyler var LOLYa da havalar filan çarptı LOL

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:07

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:08
hilal seninkinden degil ama karanlik cikmis oysaki uzeri kip kirmizi idiLOLLOLLOLLOLLOLyuzukmu bilezikmiLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:10
ne yüzük ne bilezik, ne de makarnaLOLLOLLOLLOLbencede bu topikte en cok ilgi ceken Hilalin incecik, Yaseminin dolmacik parmaklariLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:11

hilal peynir posetidini bile cekdimLOLLOLLOLLOLLOLhilal ne varsa eklemisti ama ben karabiberi kirmizi biberi icinde olan sosu kullandimLOLLOLLOLLOLama sos cepde var internette cikmamis idare etLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:11
Orjinalini yazan: Beyza Beyza Yazdı:

ne yüzük ne bilezik, ne de makarnaLOLLOLLOLLOLbencede bu topikte en cok ilgi ceken Hilalin incecik, Yaseminin dolmacik parmaklariLOLLOLLOLLOLLOL
ya dokunmayin banaaaaaaaaaLOLLOLLOLyarin uzerime gelin simdik bugun yok bende keyiffffLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:14

ya dokunmayin banaaaaaaaaaLOLLOLLOLyarin uzerime gelin simdik bugun yok bende keyiffffLOLLOLLOL
Farkindayim gülüm keyfin yok enisteyle dalasmissin bellkiSmileSmileSmilekaynatan size mi geliyormus yoksaConfusedConfusedConfused
neyse konusuruz sonraLOLLOLLOLLOL
ha bu arada sen Mozzerella mi koydun makarnanin üstüneLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:15

Ayşegülüm şimdiye kadar gittiğim arkadaşlarada anlattığımdan dolayı onlarda yap bizde görek dedi,inan en zenginin fincanındada yaptım en fakirinkindede yaptımLOLLOLLOLkesinlikle çatlamadım,5 liralık takımdada yaptım,60liralıktada,kesinlikle çatlamiiiiLOLLOLemoş kefil bişey olurdsa ondan alırız paramızıtamamen sıfır kısık ateşte yapıyosun,sonra zaten ses çıkıyor hafif bi kıpırdama gördüğün an kaldırıyosun ocaktan,lezzetine doyum olmazLOLLOLLOL
ben bu formulu  öğrendiğimden beir hep böyle yaptım,cezve neydi ya unuttum benLOL

bacımmmmm yaptım biraz önce afiyetlede içtim kısık ateşte ve küçük ocakta pişirdim taşırmadımLOLLOLLOLLOLLOLama bihter fincanlarımı kullanmadım ne olur ne olmaz diye uyduruk fincanla denedim günlük bir takımın fincanı kırılırsa üzülmem dedimLOLLOLLOL
ay ben bide eşime yapacaktım yok ne o öyle ben içmem dedi neyse ben attım ocağa gelip gidiyo yanıma doğru fincana bakıyoLOLLOLLOLLOLLOLmeğer davlumbazın altında tellendirecekmiş te kahvenin bitmesini beklermiş patlarmış mazallah bırak şunu yaaa patlayacak bir yerine bişey olacak diyo ama uzaktannnnnnyaklaşmıyooo ayyy LOLLOLLOLLOLkazasız belasız yaptım şükür amaaaaa nefis tadı var denemeyen mutlaka denesinnnLOLLOLLOLo dediğin hafif kıpırdamayı duyduğum gibi kapattım benim kahve makinası da öyle geç kaldınmı kapatsanda taşıyoLOLLOLondan alışkınım ama işte yıkaması dert bu kolayLOLLOLLOLbirazdan resim geliyooooooLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:24

hilal seninkinden degil ama karanlik cikmis oysaki uzeri kip kirmizi idiLOLLOLLOLLOLLOLyuzukmu bilezikmiLOLLOLLOLLOLLOL

Oy ben bu ellere dolanayım ya daha da bişi demiyorum LOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:25

Farkindayim gülüm keyfin yok enisteyle dalasmissin bellkiSmileSmileSmilekaynatan size mi geliyormus yoksaConfusedConfusedConfused
neyse konusuruz sonraLOLLOLLOLLOL
ha bu arada sen Mozzerella mi koydun makarnanin üstüneLOLLOLLOLLOL
LOLbeyza ya yalnis birseymi ekledim aca olan oldu yedim az önce o tabagiLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:26
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Oy ben bu ellere dolanayım ya daha da bişi demiyorum LOLLOL
yüzukmu benim parmaklarmiLOLLOLLOLLOLLOLLOLbizde altin var anali kizli altinliyiz ona göre yorum yazLOLLOLLOLyuzuk bir taneLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:27
Kız 24 ayar giresun burması varken kim der yüzük diye LOLLOLLOL Yüzükte güzeldi ama bilezik daha zengin LOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:29
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Kız 24 ayar giresun burması varken kim der yüzük diye LOLLOLLOL Yüzükte güzeldi ama bilezik daha zengin LOLLOLLOL
hilale kapak olsun isteLOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:29
Tadi güzel olduysa sorun degil yaseminimLOLLOLLOLLOL
Ama Mozzarella genelde ya kahvaltida yada künefe yapilinca icine konuluyor canim.Firinda kurur güzel pismez.
Firinda yaptigin yemek üzerine dökmek icin Gouda, emmentaler, yada Edamer al canimBig smileEmbarrassed

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:30

Tadi güzel olduysa sorun degil yaseminimLOLLOLLOLLOL
Ama Mozzarella genelde ya kahvaltida yada künefe yapilinca icine konuluyor canim.Firinda kurur güzel pismez.
Firinda yaptigin yemek üzerine dökmek icin Gouda, emmentaler, yada Edamer al canimBig smileEmbarrassed
normalde ondan aldim benLOLposetin biri o cikti digeri bu cikmisssssssssLOLLOLLOLLOLanlamadimkiLOLLOLama cok kizardi harika idi yarina yemegim var yesin makarna iste herifLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:37

ne burma ne parmaklar ne yüzük ne makarna ben bu tabağa bittim siyah olana LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:44
yasin ilk eklediğin foto görünmüyor ya,bekliyom bi saattir açılmıyorTongue
ama göz var nizam  var,hayır benim o incecik narin elim ve upuzun ncecik parmaklarım harika bileğimden sonra nasıl bi cesaretle bu dolma parmaklarını ekledin ona şaştım kaldım doğrusubüyük cesaret tebrik edimLOLLOL
peki makarna nasıldıLOLLOL
kahve güzel ayşegül afiyet olsun,artık hep böyle yaparsın biliyorum çünkü ben hep öyle yapıyorumLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Nis 2011 Saat 23:58

yasin ilk eklediğin foto görünmüyor ya,bekliyom bi saattir açılmıyorTongue
ama göz var nizam  var,hayır benim o incecik narin elim ve upuzun ncecik parmaklarım harika bileğimden sonra nasıl bi cesaretle bu dolma parmaklarını ekledin ona şaştım kaldım doğrusubüyük cesaret tebrik edimLOLLOL
peki makarna nasıldıLOLLOL
kahve güzel ayşegül afiyet olsun,artık hep böyle yaparsın biliyorum çünkü ben hep öyle yapıyorumLOLLOLLOL

sağol canım bundan sonra hep böyle inşallahLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 00:06
oy ben o parmakları yiyeyim LOLLOLLOLhilal senin parmaklar çöp gibi kız. yaseminkilere bak nasıl güzel dolgun dolgun LOLLOLLOLnarin beyazz.kıyas bile yapılmazLOLLOLLOL

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 00:08
kıs benim elim kadar beyaz el görülmüşmüdür,foto mak. yoktu tellle çekilmiş ondan yaniLOLiğer yerlerdeki parmaklarımı getiririm aha burda görürsünüz bemmbeyazdır asla onu kabul etmemLOLLOL
ama erwt çöp gibi bunu iltifat olarak alıyom,ve ewt yasinin dolgun dolgun ,zaten onun heryeri dolgunLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 01:29
Benim aklımda bugün bu makarnayı yapmak vardı ama cesaret edemedim yanına başka yemek olsa, cesaret ederdim. bu olmazsa koy önüne kocişin yesin adam aç kalmasın, akşama kadar koşturuyo Approve
yarın inşallah yaparım
ellerinize sağlık kızlar çok güzel görünüyo...

Allahım ya, kız siz ne kadar sapıksınız, makarnadan önce parmakları görüyorsunuz LOLLOLLOLLOL
ama allah için Yaseminin eller de pek bi tombiş ve güzel. ablamın eline benziyo, ablamı da özledim yaw. yasmin senin ellerinle hasret giderdim işte LOLLOLLOLLOL
hilalim senin eller zayıf ya, millet kıskanıyo, benim eller de yasminin eli gibi LOLLOL eller için bi egzersiz var mı acaba zayıflatsak LOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 13:50
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

oy ben o parmakları yiyeyim LOLLOLLOLhilal senin parmaklar çöp gibi kız. yaseminkilere bak nasıl güzel dolgun dolgun LOLLOLLOLnarin beyazz.kıyas bile yapılmazLOLLOLLOL
LOLyürü kocum verdigim emdirdigim sutler helal olsunLOLbunu yazarkende guluyomLOLbakimsiz herseye aliniyor yaaaaaaLOLvah zehramda hilal nerde o orada dun gecedirrrrrrrLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLsif küsmesin diyeeeeeeeeeeeLOLLOLLOLLOLLOLLOLyyyyyyyyyyLOLyyyLOLyyLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 13:51
Orjinalini yazan: Kevser-Şevval Kevser-Şevval Yazdı:

Benim aklımda bugün bu makarnayı yapmak vardı ama cesaret edemedim yanına başka yemek olsa, cesaret ederdim. bu olmazsa koy önüne kocişin yesin adam aç kalmasın, akşama kadar koşturuyo Approve
yarın inşallah yaparım
ellerinize sağlık kızlar çok güzel görünüyo...

Allahım ya, kız siz ne kadar sapıksınız, makarnadan önce parmakları görüyorsunuz LOLLOLLOLLOL
ama allah için Yaseminin eller de pek bi tombiş ve güzel. ablamın eline benziyo, ablamı da özledim yaw. yasmin senin ellerinle hasret giderdim işte LOLLOLLOLLOL
hilalim senin eller zayıf ya, millet kıskanıyo, benim eller de yasminin eli gibi LOLLOL eller için bi egzersiz var mı acaba zayıflatsak LOLLOLLOL
benim parmaklarim isde LOLLOLLOLLOLLOLLOLanialri bile tazelendiriyorLOLLOLLOLama hilalinki bir sey hatirlattimiLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
birde koca calisi demisin yaaaaaaaLOLLOLanam aynisi bendede  var calisiyor sukurLOLama arada ac birakmak lazim kevser yuz vermeeeeeeeLOLverdikce cocuk istilerrrrrrrrLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 14:51
yasin hiç bişey demiyom artık ben sanaLOLöldün bittin zapzayıf güzel ellerime artık ne edeceğini bilminLOLseni kendine haval ediyom intihaar etme sakin tamammiLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 15:56

oy oy oyyyy yüzeğe karşı bilezik LOL

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesaj Tarihi: 13 Nis 2011 Saat 18:57
LOLLOLyasemin artık mod değil

-------------

Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2011 Saat 20:51
fotoları goremıyorum ConfusedConfusedConfusedConfused hilalcim parmaklarını cok ama cok merak etmıstım    emınım ıyı olmustur -
yasemıncım senınde elıne saglık canım  senın parmaklar guzel makarnanda guzel

gecen  gün master chef izliyorum  yarısmacılar makarna yapıyor esım aradı ne yapıyosun dıyo boyle boyle dedım ya dedı ızlıyosun ama  ne bıleyım  önüme ya kıymalı ya peynırlı ya salcalı makarnayı bırakıyosun baska makarna zesıdı bılmıyosun dedı abowwwwwwwwwwwwww dedım sankı degısık soslarla fılan yapsam pestolu rokalı vs. vs. yıyecek  dedım sana bulacam en degısık makarnayı yapacam dedım ılk deneyeceklerımın ıcınde hılalın fırında makarnası var cunkı daha once hıc yapmadım sonrada bunu yapacagım ınsallah

ay ne cok yazmısım  pişiyodur demı makarna pirirnc pilavı piştigıne gıre bu da pişer

-------------

Mesajı Yazan: zelos
Mesaj Tarihi: 28 Nis 2011 Saat 21:00

ay koptum yaLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Tem 2012 Saat 19:01

akşama iftara fırında  makarna yapmayı düşünüyodum sonra aklıma ezonun markanası geldi onun tarifine bakmaya buraya geldim ondan önce bu topiği gördüm LOLLOLüçüncü ve son kararım bu oldu ama evde burgu makarna yok başka bi çeşitle yapsamda olur diye düşünüyorum olmazsa suç beni değil hilalindir LOLLOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 21 Tem 2012 Saat 19:38
kıymam da yokmuş TongueLOLama olsun kıymasız deneyeceğim güzel olmazsa şuç hilal'indirLOLLOLLOL

-------------

Mesajı Yazan: kumru
Mesaj Tarihi: 21 Tem 2012 Saat 21:59
merak ettim, tarifinden epey sapan fırında makarna nasıl oldu?

-------------
http://lilypie.com"> http://lilypie.com">

Mesaj Tarihi: 22 Tem 2012 Saat 03:00
zehra tamam tüm suçlar benim,sen yeterki sonucu söyleLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Tem 2012 Saat 09:59
Şimdi şöyle oldu .. ben pişmez diye düşündüğümden galiba suyunu biraz fazla koydum Tonguebide geç fırına koyduğumdan  hafif sulu kaldı ama çokda güzel oldu ellerime sağlık LOLLOL hilal hadi  yırttın LOLLOLLOLLOL

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Tem 2012 Saat 09:59
ayrıca gerçekten normal makarna haşlamaktan daha kolay geldi bana daBig smile

-------------

Mesaj Tarihi: 23 Tem 2012 Saat 17:32
Kendimle gurur duydumLOLLOLLOL

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat