1 yaşındaki kızım...
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=28902
Tarih: 05 Oca 2025 Saat 02:25
Konu: 1 yaşındaki kızım...
Mesajı Yazan: zeynepb
Konu: 1 yaşındaki kızım...
Mesaj Tarihi: 18 Şub 2011 Saat 11:24
merhabalar. 1 yaşındaki kızım son 2 aydır bana aşırı derecede bağımlı. çalışmıyorum ve bütün günüm onuna geçiyor. heryere birlikte gidip herşeyi birlikte yapar olduk. özellikle akşamları doruğa çıkıyor. bensiz asla uyumuyor. uyurken elimi tutuyor ve bırakırsam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor. babasının yada başkasının onu sakinleştirmesine imkan yok. geçtiğimiz günlerde hastaydım ve yanında olamadım. 40 dk ağladı yine uyumadı. yanına gittiğim an daldı uykuya. gece 10-15 dk.da bi uyanıp beni yokluyor. kendi hayatımız bitmiş durumda. kendimi,evliliğimi bi kenara bıraktım... ama bu durum beni artık yıpratmaya başladı. lütfen bize bi yol gösterin... teşekkür ederim.
------------- ipek kızım...
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 14 Nis 2011 Saat 17:18
çocuklar 1 yaşından itibaren annelerinin kendilerinin bir parçası olmadığını, farklı biri olduğunu algılamaya başlarlar. bu algı ı annelerinden kopma korkusunu da beraberinde getirir ve adeta annelerine yapışırlar. ara ara yalnıuz oynarken bile gidip annelerini kontrol etme ihtiyacı duyarlar. doğal bir kaygı bu ve zaman içinde normale dönecektir
------------- özlem
|
|