Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

zymafluor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=55098
Tarih: 24 Nis 2025 Saat 16:13

Konu: zymafluor
Mesajı Yazan: yavrusu
Konu: zymafluor
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2016 Saat 00:43
https://www.amazon.de/Zymafluor-25-Tabletten-250-stk/dp/B007FAREF2/ref=aag_m_pw_dp?_encoding=UTF8&m=A3VCENPH84YB1V
 Bugün bu adresten sipariş verdim. Kredi kartı ile ödeme yapılıyor. Türkiye'ye 16 euro kargo ücreti çıkıyor. Ücretsiz kargo için alt limit var. İnşallah elime ulaşır. En geç 17 ocak olarak teslim tarihi verdiler. İlgilenen arkadaşlar siteyi inceleyebilir. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ozan
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2016 Saat 08:58
bilgilendirme için teşekkürler. türkiyeye ücretsiz kargo 49 euro ve üzeri diye biliyorum ama denediğimde olmuyor. acaba satıcı amazon.de olmadığından mı olmuyor?

reçetesiz geçmeme durumu olabilir mi gümrükten?

Mesaj Tarihi: 23 Ara 2016 Saat 12:38
Ücretsiz kargo şartları var tam inceleyemedim. Ama çok yüksek miktarda alışveriş yapmak istemiyorum. Ürün elime gelirse bir dahaki sefer arkadaşlarla birlikte getirtebiliriz. Kutuda 250 adet var. Ve son kullanma tarihi nasıl bilmiyorum. Zaten oğlum 9 aylık olduğu için bir tane kullanacağız. Yakın tarihli ürün gönderilirse belki kutuyu bitiremeyeceğiz.  Ürün elime gelirse yine burdan yazarım. Başka satıcılar da var fakat türkiye ye satış yapmıyorlar. Hepsini incelemek lazım.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Ara 2016 Saat 19:15
Goruyorsunuz degilmi; Halkindan ziyade, sahtekar discileri koruyan, Saglik Bakanligi yuzunden ne
sikintilar ve masraflara giriyorsunuz!!!
Fluor hakkindaki yalanlarla hala milleti kandirmaya calisiyorlar.. Fluor zehirlenmesi belirtilerini, sanki
tedavi dozu ile oluyormus gibi anlatiyorlar.

TURKIYE'DE SAGLIK KIMLERIN ELINDE GORUN..

Mesaj Tarihi: 23 Ara 2016 Saat 23:34
Biz sizin sayenizde birşeyler yapmaya çalışıyoruz en azından. İyiki varsınız. 

Mesaj Tarihi: 23 Ara 2016 Saat 23:37
Hocam birde siz bana sanki babammış gibi geliyorsunuz. O kadar güven veriyorsunuz. Size olan sevgim hürmetim sonsuz.

Mesaj Tarihi: 10 Oca 2017 Saat 10:40
merhaba, zymafluor'lar elinize ulaştı mı?

Mesaj Tarihi: 11 Oca 2017 Saat 23:43
Merhaba. Gümrükten geçmesi için reçete istiyorlar. Yarın aile hekimine soracağım bakalım reçete yazacak mı?

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 00:09
Merhaba. Gümrükten geçmesi için reçete istiyorlar. Yarın aile hekimine soracağım bakalım reçete yazacak mı?

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 03:47
Insallah!!!!!

Mesajı Yazan: gkckt
Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 12:13
Mesajınıza yorum yazdığım için öncelikle özür diliyorum. 
Verdiğiniz link için teşekkür ederim. İnceledim ancak ürün hem 400 tablet değil hem de normalden çok pahalı üstüne bir de üründen daha pahalı olan bir kargo ücreti çıkıyor.

Affınıza sığınarak hocama buradan zymafluor yerine doğal maden suyunu kullanıp kullanamayacağımızı sormak istiyorum. 
Kullandığımız maden suyunun florür oranı 1,4.
Tabii fflorür yanında başka şeyler de var. Oranları şu şekilde.
bikarbonat----(Ca)—---(Mg)--- Sodyum—potasyum--florur---klorür--sülfat
1634-----------326------111.4----425---------53.6------1.4-----166------6

Mesaj Tarihi: 12 Oca 2017 Saat 19:54
Rakamlarin yanina "Birimlerini" yazabilirmisiniz??  mg veya mEq  olacak.. Nadirende "ppm" olabiliyor.

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2017 Saat 10:25
Korktuğumuz başımıza geldi desenize. İnşallah çözersiniz meseleyi. Buraya da bilgi verir misiniz süreçle ilgili?

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2017 Saat 12:01
Orjinalini yazan: Dr.KadirTugcu Dr.KadirTugcu Yazdı:

Rakamlarin yanina "Birimlerini" yazabilirmisiniz??  mg veya mEq  olacak.. Nadirende "ppm" olabiliyor.
Merhabalar hocam. Her  bir şişe 250ml ve bütün değerlerin birimi (mg/L) şeklinde açıklanmış.

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2017 Saat 19:18
Litrede:1,4mg var ise,    250ml'de: 0,35mg eder demektir.
 0-2 yas arasi cocuklara; 0,25mg Fluor vermek icin, 200ml( 0,28mg eder) icirmeniz lazim..
Her gun 200ml "Maden suyu" icirebiliyorsaniz, buyurun icirin!!!

2yas-4 yas arasi: 400ml
4 yas ustu  : 800ml icecek!!!

Ha bu arada; her 200 ml maden suyu ile; 84mg Sodium (yani Tuz) alacak, onuda bilin...

Mesaj Tarihi: 13 Oca 2017 Saat 22:26
Yok hocam nerde. Bir çay bardağını kavga dövüş içiyor😀 tadını pek sevmedi. Cevabınız için çok teşekkür ederim. 

Mesaj Tarihi: 14 Oca 2017 Saat 08:32
Bir zamanlar, bazi sahtekar doktorlar ayni uc-kagidi; SUT icin yapmislardi, cocuklara sut icirmeyin,
Dereotu ,Brokkoli, gibi sebzeler yedirin demislerdi..
Gunde 200ml sut'un karsiligi olan Kalsiyum'un, bu sebzelerin HER GUN; 2,5kilo yenmesi ile
 saglanabilecegini  ise asla bahs etmemislerdi.. Sonra, dilleri bir yerlerine kacti!!!

Mesaj Tarihi: 16 Şub 2017 Saat 23:51
Merhaba.  Amazon.de sitesinden sipariş verdiğim zymafluor elime geçti.  Son kullanma tarihi nisan 2018. 250 tablet olduğu için bu tarihten önce bitireceğiz.  Sitedeki 13 satıcıdan 2 tanesi Türkiye ye satış yapıyor.  Biber Expres ve cura verdi. Ben biber expresten aldım.  Kargoyla birlikte 25 euro ödedim.  Diğerinin sadece kargo ücreti 25 euro. 

Mesaj Tarihi: 17 Şub 2017 Saat 00:04
Kargoyu dhl ile gönderdiler fakat yurtdışı kargolarını PTT teslim ediyor. Ve gümrükte reçete istiyorlar. PTT kargo takip sitesinde bulunan ukim mail adresine reçete , kimlik ve kargo takip numarasını göndermemi istediler , kar yağdığı için o dönem ilgilenemedim.  Sonra bulunduğum ildeki gümrük Müdürlüğü ne reçete verdim.  PTT den kargomu aldım.  Siz geç kalmazsanız mail ile işi halledebilirsiniz. 

Mesaj Tarihi: 17 Şub 2017 Saat 00:12
Ben reçeteyi dişçi bir yakınıma yazdırdım fakat aile hekimi de yazarsa kabul ediyorlar. Siparişi verir vermez reçeteyi yazdırırsanız 3 haftada ürün elinizde olur.

Mesajı Yazan: Esmabetul
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2017 Saat 00:59
Hocam yakınım bana fransadan getirecek zymaflour u biri 3yasinda diğeri 6 yaşında iki kızım var onlara nasıl kullanmak gerek hergun sabah aksammmi yoksa 1 mi teşekkürler

-------------
Herşey çocuklar icin

Mesaj Tarihi: 22 Şub 2017 Saat 20:26
Sn. Yavrusu verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. 

Kadir Bey, zymafluor için bir tanıdık hollanda da araştırdı. Orada da artık satılmadığı söylenmiş. Belçikada bulunur demişler oraya gitmiş. Belçikadan satın alırken, pek tavsiye edilmiyor bu ürün doktorunuz mu istedi özellikle diye sormuşlar. 0.25 mg olan aşağıdaki gibi z-fluor diye bir ürün vermişler. Bunu kullanmamızda bir sıkıntı olmaz değil mi? 

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2017 Saat 22:56
Kullanabilirsiniz. Aynisi gibi.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat