Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Prematüre
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPrematüre

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Esr-mhmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 31
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esr-mhmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2016 Saat 21:40
Kutu süt bildiğimiz pastörize sütler mi hocam? Mama yerine eğer sıkıntı olmazsa kutu sütlemi devam edeyim?özür dilerim emin olmak için soruyorum
Yukarı Dön
Esr-mhmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esr-mhmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2016 Saat 22:52
Hocam özür dileyerek birşey daha sormak istiyorum bu gaz ve kaka sorunumuz için ne yapmalıyım kutu süt küp şeker kullanınca ona da bir etkisi olurmu?2 gün bile geçince huzursuzlanıyor oğlum ve kulak pamuğu yönteminize başvuruyorum mecbur 😓😓artık o bile yaptırmıyor eskisi gibi uyarır uyarmaz yapardı 😓
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2016 Saat 23:42
Eski mailleri okuyun..Ben cevap verdikce, sualler artarak geliyor...
Bilhassa; ilk sayfadaki, Yazarlar kisminda, makalelerim arasindaki: "Yeni Dogan Bebegin Ozellikleri"
makalemi okuyun.
Sekere gelince: Inek sutunde seker:%4, anne sutunde:%7 civarlarindadir..
Seker hem bu aradaki tad farkini kapatir, hem kakasina yardimci olur.
(Not: Kesme sekerleri; en kucuk boy olanlardan)

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Haz 2016 Saat 23:46
Yukarı Dön
Esr-mhmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esr-mhmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2016 Saat 10:23
Tşk ederim hocam..okudum zaten yazılarınızı prematüre hakkında ayrı bir yazınız olmadığı için sual sormak zorunda kaldım kusura bakmayın..
Yukarı Dön
Esr-mhmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esr-mhmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2016 Saat 08:23
Hocam bebeğim şuan 4 ay+ 12 günlük kilomuz 7120..3 gündür arada kuru kru öksürüyor ve hapşuruyor..2 gün öncede 4 ay aşıları yapıldı o gün gecesi ateşi de oldu..şimdi de öksürük ve hapşuruk devam ek olarak burnu da akmaya başladı 😓 Ne önerirsiniz hocam?45 gün önce bronşiyolit oldu ve antibiyotk kullanmak zorunda kaldık yine kullanmak istemiyorum 😓😓😓yine ciğerine iner mi Allah korusun 😓😓😓
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117112
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2016 Saat 18:09
1- Bu yasta Bronsiolit; ancak bazi ilaclar verildiginde olur..
2- Bronsiolit; antibiyotiklerle tedavi edilmez.. Virutiktir...Keske bu konudaki yazilarimi okumus olsa idiniz.
3- Cocugunuz; Grip geciriyor. Sadece; Serum fiz  ile burun temizligi yapin, Geceleri, bas ucuna, 2 damla
ColdMix damlatin.
4- Aferin, Peditus, Asist, Ventolin, Sudafed, Actifed ve Allerji suruplari vermediginiz surece, Akcigerlere
inmez.
Yukarı Dön
Esr-mhmt Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Esr-mhmt Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2016 Saat 09:24
Okudum hocam hepsini teşekkür ederim..Ateşi olduğunda Calpol şurup verdm hocam sadece..ılık kompresle düşüremeyince ateşini 😓Dediğinizi yapıyorum burnunu temiz tutuyorum,coldmix i yazılarınızdan okuduğum zaman almştım kaç aydır kullanıyorum burnu tıkandıgında saolun hocam çok işe yarıyor..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.