|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Esr-mhmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nis 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutu süt bildiğimiz pastörize sütler mi hocam? Mama yerine eğer sıkıntı olmazsa kutu sütlemi devam edeyim?özür dilerim emin olmak için soruyorum
|
|
![]() |
|
Esr-mhmt ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nis 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 31 |
Hocam özür dileyerek birşey daha sormak istiyorum bu gaz ve kaka sorunumuz için ne yapmalıyım kutu süt küp şeker kullanınca ona da bir etkisi olurmu?2 gün bile geçince huzursuzlanıyor oğlum ve kulak pamuğu yönteminize başvuruyorum mecbur 😓😓artık o bile yaptırmıyor eskisi gibi uyarır uyarmaz yapardı 😓
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun..Ben cevap verdikce, sualler artarak geliyor... Bilhassa; ilk sayfadaki, Yazarlar kisminda, makalelerim arasindaki: "Yeni Dogan Bebegin Ozellikleri" makalemi okuyun. Sekere gelince: Inek sutunde seker:%4, anne sutunde:%7 civarlarindadir.. Seker hem bu aradaki tad farkini kapatir, hem kakasina yardimci olur. (Not: Kesme sekerleri; en kucuk boy olanlardan)
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 08 Haz 2016 Saat 23:46 |
|
![]() |
|
Tşk ederim hocam..okudum zaten yazılarınızı prematüre hakkında ayrı bir yazınız olmadığı için sual sormak zorunda kaldım kusura bakmayın..
![]() |
|
![]() |
|
Hocam bebeğim şuan 4 ay+ 12 günlük kilomuz 7120..3 gündür arada kuru kru öksürüyor ve hapşuruyor..2 gün öncede 4 ay aşıları yapıldı o gün gecesi ateşi de oldu..şimdi de öksürük ve hapşuruk devam ek olarak burnu da akmaya başladı 😓 Ne önerirsiniz hocam?45 gün önce bronşiyolit oldu ve antibiyotk kullanmak zorunda kaldık yine kullanmak istemiyorum 😓😓😓yine ciğerine iner mi Allah korusun 😓😓😓
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu yasta Bronsiolit; ancak bazi ilaclar verildiginde olur.. 2- Bronsiolit; antibiyotiklerle tedavi edilmez.. Virutiktir...Keske bu konudaki yazilarimi okumus olsa idiniz. 3- Cocugunuz; Grip geciriyor. Sadece; Serum fiz ile burun temizligi yapin, Geceleri, bas ucuna, 2 damla ColdMix damlatin. 4- Aferin, Peditus, Asist, Ventolin, Sudafed, Actifed ve Allerji suruplari vermediginiz surece, Akcigerlere inmez.
|
|
![]() |
|
Okudum hocam hepsini teşekkür ederim..Ateşi olduğunda Calpol şurup verdm hocam sadece..ılık kompresle düşüremeyince ateşini 😓Dediğinizi yapıyorum burnunu temiz tutuyorum,coldmix i yazılarınızdan okuduğum zaman almştım kaç aydır kullanıyorum burnu tıkandıgında saolun hocam çok işe yarıyor..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|