Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118149
|
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2013 Saat 02:17 |
"Kan sayimini"; bir daha atesli bir hastaligi olup, antibiyotik vermeyi dusundugunuzde, yaptirin...
Yoksa, dili pasli degil, agizinda pis bir koku yok, sadece atesi var, zaten antibiyotik vermeyecegimiz icin, "kan sayimina da" gerek olmaz..
3 hafta onceki "Kan sayimi", o donemdeki hastaligin izahi icin kullanilabilir..WBC (Lokosit) degeri: (2-5 yas arasi icin) 15.5 den fazla ise, antibiyotik gerekir. Yaslara gore,diger; normal WBC sinirlari icin, ilk sayfadaki yazimi okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Kas 2013 Saat 02:17
|
 |
yesimuzman
Üye
Puanlar: 128
|
Gönderim Zamanı: 24 Kas 2013 Saat 22:56 |
Kadir bey çok teşekkür ederim. Anlaşılır açıklamalarınız ve sabrınız için. Saygılarımla ....
|
 |
pervinn
Üye
Puanlar: 40
|
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 09:49 |
dr bey benim 1yasindaki kizimda ayni sekilde ateslendi ve oksurukle beraber nefes alislari cok hizlandi acil dr a goturdum nefes alisindaki hizdan dolayi. zaturreden suphelenip hemen film cekildi cigerinden ses gelio dedi ayni sekil prednol Verdi agizdan fitil verdiler pronax ayricada 2 doz ventolinli hava. cocuk gercekten rahatladi acildi gece rahat uyudu fakat Sabah uyandiginda oksurugu hal degistirmisti . birde agumentin Verdi . ben ilaclarin hicbirini kullanma taraftari degilim sesi kisildi cocugun ayrica fakat esim cok panic oldugundan illa verdirtiyor ozellikle agumentini. evde hava vermemizi soyledi hepsi ezbere biliyorum ama cigere inmis diyince bizi panic aliyor . simdi sizden ogrendim gecici bir iyilesme hali oldugunu. aylardir ilac vermiyorum ama cocuk yazdan beri hasta/
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 23:21 |
O acildeki sahtekar, verdigi; sarlatan ilaclari ile, sadece gecici bir. "sahte iyilik " hali yaratti. Tabiiki eve geldiginizde, tablo geri geldi.
Gripler; en az 2-3 hafta surerler. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin, sabirli olun...
|
 |
spancm
Katılımcı Üye
Puanlar: 338
|
Gönderim Zamanı: 27 Kas 2013 Saat 23:32 |
Hocam aklima takildi da krup olunca da bu ilac kullaniliyor o zaman tedavi oluyor.krup taki etkisi farkli mi o zaman da sahte iyilik mi oluyor acaba.
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 28 Kas 2013 Saat 00:45 |
Kruptaki virus cok ozel bir virus ve "ses tellerini" tutarak, sismelerine ve havanin gectigi araligin daralmasina sebep oluyor. Bu durumda; Prednol degil, Decort kullaniliyor. Decort, odemi cozerek rahat nefes almayi sagliyor. Deger Griplerde, kullanilmiyor.
|
 |