pratik pizzaaaaa :) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eyluldogan
Üye Kayıt Tarihi: 27 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eyluldogan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2014 Saat 01:08 |
Pizzaya bayılırım. Hele ki sosisli sucuklu olursa, ancak pizza fiyatları malum bi de nası malzeme kullandıkları belirsiz. O yüzden ben de canım çektikçe kendim yapıyorum. Size de veriyim istedim tarifini :) Öncelikle fırınımızı ısıtıyoruz, yağlı kağıt serip üzerine de yumurtaya buladığımız ekmekleri diziyoruz. domates ve biberleri minik minik kesip üzerine koyuyoruz. Üzerine de sosisleri ve sucukları yuvarlak kesip diziyoruz. En üste de kaşarı rendeleyip atıyoruz fırına. Kızarıncaya kadar pişiriyoruz. Bu kadarrr Ancak yukarıda da dediğim gibi bu sucukları, sosisleri nasıl ürettikleri belli değil, içine pek çok katkı maddesi koyuyorlar. Sonra basıyorlar baharatı, alın size sucuk. Benim bu tür şeyleri dışarıdan yemememin bir nedeni de budur. Ben bu tür et ürünlerinde .... güvenirim. Yıllardır kullandığım bir marka. size de tavsiye ederim. Bilmediğiniz, güvenmediğiniz markalardan yemeyin, özellikle et ürünlerinde. Düzenleyen Gamze - 29 Nis 2014 Saat 01:41 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|