Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Sünnet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Postit ve Sünnet
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumPostit ve Sünnet

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
telekom666 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı telekom666 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Postit ve Sünnet
    Gönderim Zamanı: 16 Şub 2018 Saat 10:34
Merhaba hocam,

Oğlum 4.5 yaşında, bu zamana kadar hiç pipi ucu iltihabı olmamıştı ancak son 1 aydır 3 defa tekrarlayan şekilde gerçekleşti.
Pipi ucu baloncuk oluyor sıcak suya oturtuyorum, 4-5 gün thioci.. antibiyotikli göz pomadı sürüyorum ancak zaten şiştikten hemen ertesi gün normale dönüyor.

İki üroloğa gösterdim ikisi de kesinlikle anestezi altında sünnet öneriyor.

İlk iltihap sonrası fimozis tedavisi için steroidli krem kullandık, ucu biraz açıldı ancak dediğin gibi üstüne 2 sefer daha şişlik oluştu.

7 yaşını beklemek istiyorum. Önerdiğiniz bir tedavi var mıdır ? Bir de idrar yolu enfeksiyonu tetikleme ihtimali var mıdır ? Her ihtimale karşı idrar testi yaptırmam gerekir mi ?

Teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118060
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2018 Saat 19:29
 "...antibiyotikli göz pomadı sürüyorum .." Bu da; baska bir Turk doktor sacmaligi! Pipiye; "goz pomadi"!!
  hayret bi sey!!
Erkeklerde, kizlar gibi sistit  veya IYE OLMAZ!!!  Ancak, kan yolu ile yukardan, bobreklerden   bakteri
bulasmasi gerekir. 

Siz Turk doktorlarina pek kulak asmayin, onlar idrarda, 5-6 Lokosit gorulunce bile IYE teshis ederler. 
Bir daha olursa, Thiocillin deri pomadi kullanin.. Sabunlu sicak suya oturtun. 
Goz pomadi; daha  az oranda Antibiyotik ihtiva ettiginden, etkili olsa bile zamanla "Direncli bakteriler"
gelisebilir. 

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.