Postit ve Sünnet |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
telekom666
Üye Kayıt Tarihi: 21 Haz 2016 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı telekom666
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2018 Saat 10:34 |
Merhaba hocam,
Oğlum 4.5 yaşında, bu zamana kadar hiç pipi ucu iltihabı olmamıştı ancak son 1 aydır 3 defa tekrarlayan şekilde gerçekleşti. Pipi ucu baloncuk oluyor sıcak suya oturtuyorum, 4-5 gün thioci.. antibiyotikli göz pomadı sürüyorum ancak zaten şiştikten hemen ertesi gün normale dönüyor. İki üroloğa gösterdim ikisi de kesinlikle anestezi altında sünnet öneriyor. İlk iltihap sonrası fimozis tedavisi için steroidli krem kullandık, ucu biraz açıldı ancak dediğin gibi üstüne 2 sefer daha şişlik oluştu. 7 yaşını beklemek istiyorum. Önerdiğiniz bir tedavi var mıdır ? Bir de idrar yolu enfeksiyonu tetikleme ihtimali var mıdır ? Her ihtimale karşı idrar testi yaptırmam gerekir mi ? Teşekkür ederim. |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118060 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
"...antibiyotikli göz pomadı sürüyorum .." Bu da; baska bir Turk doktor sacmaligi! Pipiye; "goz pomadi"!! hayret bi sey!! Erkeklerde, kizlar gibi sistit veya IYE OLMAZ!!! Ancak, kan yolu ile yukardan, bobreklerden bakteri bulasmasi gerekir. Siz Turk doktorlarina pek kulak asmayin, onlar idrarda, 5-6 Lokosit gorulunce bile IYE teshis ederler. Bir daha olursa, Thiocillin deri pomadi kullanin.. Sabunlu sicak suya oturtun. Goz pomadi; daha az oranda Antibiyotik ihtiva ettiginden, etkili olsa bile zamanla "Direncli bakteriler" gelisebilir. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|