Malzemeler:
200 gr kakaolu bisküvi
50 gr margarin
400 gr labne peyniri
250 gr süzme yoğurt
1 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
3 yumurta
2 portakal
yarım çay bardağı damla çikolata
Yapılışı
Bisküvileri robotta çekip toz haline getirin. MArgarini eriti bisküvilerle karıştırın. 22 cm çapında bir kalıbın içini folya ile kaplayın. Bisküvili karışımı kalıba döküp üstünü bastırın. Buzdolabına koyun. Ayrı bir kaptı labne, toz şeker ve süzme yoğurdu çırpın. Üzerine vanilya ve yumurtaları ekleyin daha sonra çok ice rendelenmiş 2 adet portakal kabuğu ve rendelenmiş 1 adet portakalı ekleyin . Damla çikolatalaın yarısından çoğunu karışıma ekleyin buzdolabından çıkan tabanın üzerine dökün. Kalan çikolatalarıda üzerine serpin. Önceden ısıtılmış 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.