Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - polikistik over
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konupolikistik over

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DİLEKY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ağu 2009 Saat 18:23
bendede vardı ılk farlutan kullandım sonrada dupaslon adetım duzelınce ılk bır ay bıraktım sonra hamıle kalmışım sen bekarsın yasmın ağır gelır dupaslon hafıf onu tavsıye ederım hepınıze gecmış olsun .
Yukarı Dön
mye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2009 Saat 15:59

6 ay önce banada pko olabileceğim söylendi ama labratuar bulgularım yoktu sadece ultrasonda görülüyrdu zaten doğum kontrol hapı kullanacaktım  yasmin kullanmam önerildi.6 ay kullandım sonrasnda gttim yine hormonlarım normal herhangi adet düzensizliğimde tüylenme sorunumda yok.ama ultrasonda yine pko görünümü varmış .günümüzde %20lik bir kesimde Normal sağlıklı bir bayandada sadece ultrason görünümü olduğu hamileliğe engel teşkil etmediği söylendi şuan daha yeni hamileliği düşünmeye başladık bu esnada doktorum duphaston hapı kullanmamı hamileliği kolaylaştıracağını söyledi adetin 5.günü ile 25.günleri arasında günde 2 kez kullanmamı söyledi yeni kullanmaya başladım ama birkaç doktora daha sordum vücutta su toplaması yapabilir 15. ve 25. günleri arasında kullanmamı önerdi..benmle aynı soruna sahip duphaston hapı kullananlar varsa nasıl kullandığını söyleyebilir mi herkese geçmiş olsun 

Yukarı Dön
focus Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 199
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2009 Saat 16:47
merhaba bende 5 ay önce dr. adet düzensizlii şikayetiyle gittim.polikistik over teşhisini tahlillerden sonra koydu.miranova d.kontrol hapı kullanıyorum bu arada 5 aydır.1 yıl sonra kontrole gelmemi söyledi,inşallah sizde bir an önce anne olursunuz,,,sevgiler.
www.leziznimetler.blogcu.com   
Yukarı Dön
mye Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eyl 2009 Saat 13:46
inş.herkesin gönlüne göre olur herşey..duphastonla ilgili kullanım önerisi olan birileri var mı acaba..5.günle 25.günü arası kullanan var mı yoksa 15.günle 25.günmü kullanılıyor..doktorların ikiside farklı söyledi bende ne yapacağımı şaşırdım...sevgiler...
Yukarı Dön
Adi_Yok Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Kas 2009 Saat 16:30
merhaba,
3 yıllık evliyim. 1 yıl oldu korunmayı bırakalı bende de polikstik over sendromu var. doktorum parlodel verdi yaklaşık 3-4 aydır düzenli adet oluyorum. Ancak bugün glucophage ve miranova yazdı..bu arada benim eşimde de sorun var sprem kalitesi ve sayısı normalin biraz altında.aşılama da yapıldı bir kez ama tutmadı.. varikosel olabilirmi diye şüphelendik muayne oldu elle muaynede anlaşılmadı . renki dopler de çıktı.. sanırım ameliyat olacak. gerçekten bu işlerden anlayan bir doktor bulmak istiyorum..hemen tüp bebek denemesi yapmak istemiyouz çünkü.
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2010 Saat 11:26
Çok gecmış olsun

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
aesculapions Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2011 Saat 01:45
polikistik over hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz 
........adresinden ulaşabilirsiniz..
sağlıklı günler..

Düzenleyen Beyza - 31 Ağu 2011 Saat 01:53
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 624
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2011 Saat 23:13
pcos ciddi bir rahatsızlıktır aslında. gebe kalma şansı azaltan gelecekte şeker hastalıgına yol açan bir rahatsızlıktır. anne karnındayken olusur. adet düzensizliği tüylenme kilo sivilceler vs vs birçok kötü  belirtisi vardır. nette araştırman çok işine yarar.. tedavi edilmediği takdirde kanser bile olabiliyorsun... 
bende bir polikistik over hastasıyım ama şuan hamileyim çok şükür.doktor düşük bir ihtimaldi ama kaldın şükretmelisin dedi. ki şükrediyorum fazlasıyla.. ve eminim ki dualarımdı bana yardımcı olan...
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.