Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - polikistik over
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konupolikistik over

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2008 Saat 09:30
Çok geçmiş olsun. Tedavisi çok zor değil bence. Bir şekilde düzene girip çocuk sahibi oluyorsun. En kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz.
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 12:16
Acil şifalar canımApprove
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 19:17
acil şifalarSmile
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ara 2008 Saat 21:17
allah acil şifalar veersin
vede en kısa zamanda hayırlı bir evlatla sevindirsin Star
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
dilek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2009 Saat 02:37
15 yıllık evliyim.3aylık evliyken bu teşhis kondu bana.Ben hem kiloluydum hem de adet görmüyordum.1yıl doğum kontrol hapı kullanarak kistleri erittim.Ara verdiğimizde yine aynı sorun başladı.Bir de kıllanma eklendi buna.En kötüsü de bu bence.Sonra senelerce gitmedim.Bir ara gittiğimde 5 cmlik kist vardı.Oyıl biraz kilo verince kist mercimek tanesi kadar küçüldü.Sonra yine büyüdü.Tam bir kısır döngü..Doktor şeker ilacı verdi.'Tedavide bu deneniyor iç bakalım nolucak'dedi.Ama acıktırıyor diye bıraktım.Çocuğa hasret kaldım anlıycanız.2yıl önce şeker düşmesi sebeiyle gittiğim doktora tüm hastalığımı anlattım.Yapılan testlerde insülin aşırı yüksek çıktı.Adet olmamamın sebebi buymuş.ÇOcuk niye olmasın olur merak etme,birkaç ay içinde adetler düzelir hamile kalırsın.demişti.Ben de gülmüştüm hadi canım diye.Evet dokrotum haklı çıktı.İlaçla birlikte kilo verdim.7 ay sonra mucizem gerçek oldu.Hamileydim nihayet.Bunca yıl  o şeker ilacını beklemişim meğerse..Şimdi 1.5 yaşında meleğim....herşeyim.Allah kimseye çektirmesin.Gerçekten evlat hasretiçok ama çok zor.Sözün özü bu hastalığa sahip arkadaşlar mutlaka bu insülin direnci hakkında doktorlarıyla konuşsunlar.Benim gibi senelerce beklemeyin
Yukarı Dön
dilek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Oca 2009 Saat 02:42
Yazmayı unuttum.Şu anı merak eden varsa söyliyeyim:88 kiloyum.4 aydır emzirmiyorum.3 ay önce olduğum adetle bekliyorum hala tık yok.Yeniden şeker ve insülin testlerimi yaptırdım.Hepsi yüksek.İnsülin değerleri uçmuş zaten.Yeniden ilaca başlıycam.İlacın katkısı ve çabamla zayıflıycam.Adetlerim bana geri gelecek.Kurtulucam inşallah.Herkeze acil şifalar.....
Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Oca 2009 Saat 09:42
Çok çok geçmiş olsun. Poliklistik over geçmiyor zaten. Ama hastalığımız bu olsun yaaa. Ben takmıyorum.
Yukarı Dön
aslim4445 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2009 Saat 23:50
merabalar
ben 5 yıldır polikistik hastasıyım bu süre zarfında farklı doktorlara muayene oldum.hepsıde bana ya yasmın yada dıane kullandırdı.fakat en son 5 gun once gıttıgım doktor bu sefer seker hastalarına verılen bir ilaç glucophage ve yanındada aldactone diye (vucutta ödem gıbı su toplama olayını düzeltecek bi ilaçmış) verdi.amacımız kilo vermem ancak bu şekılde duzelecegımı soledı.bu arada ben evlı degılım 160 boy 57 kılom var.bu ilaçları kullanmamın sizcede faydası olurmu.
lufen cevaplayın arkadaslar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.