Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
duygu07
Elmas Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7483
|
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2008 Saat 23:04 |
Harika bir haber bu. Biz bu aşıyı paşa paşa ödedik... rotaya para bile ayıramadım onun yüzünden. İnşallah rota aşısı da ücretsiz olur her bebek yararlanır.
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 19 Ara 2008 Saat 23:09 |
Şehnazcığım paylaşım için teşekkürler canım
Ben bir yaşından sonra 1 ay aralıklarla vurdurdum, doktorum aşının üzerinden ya 30 gün ya da 60 gün geçmesi gerektiğini söyledi, 1 ay aralıklarla olmasında hiç bir sakınca olmadığını söyledi
|
|
|
heryilmaz
Kıdemli Üye
Puanlar: 791
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 01:13 |
bizde 15 ocakta karma aşımızla beraber olacakmışız ...
|
|
|
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 9404
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 11:50 |
ya cahilliğime vurun kızlar da bu işleri hiç bilmiyorum aşılar falan ne gerekiyosa doğumdan sonra çocuk dr u yönlendiriyo dimi bizleri ben hiçbir aşıyı zamanını vs bilmiyom kör topal gidiyom şuan bilinmeze de
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 11:55 |
Canım bence aşıları özelde yaptırıp, hiç boş yere para verme güzelim, bebeğin doğduğu zaman size en yakın Anasağlığına götürüp kaydettir, onlar zaten yönlendiriyor aşı zamanı, yok illa özel doktorda yaptıracağım dersen, doktor da yönlendirecektir
|
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 12:00 |
Bizim de özel doktorumuz vardı, sadece özel aşılarımızı orada yaptırdık, şimdi senin özel olarak yaptıracağın aşılar, rota, suçiçeği ve hepatit a diğerlerini anasağlık yapıyor zaten
|
|
|
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 9404
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 12:39 |
sağol fatoşum valla herşeyi öğrenmem çok zaman alcak allahtan pınar ve zeyno ile aynı zamanda olcak şimdiki hamişliğimizin takibi gibi onlar bildiklerini ben bildiklerimi paylaşacam aşılar evet biçoğunu sağlık ocağında yaptırcam ama çocuk dr u da olmazsa olmaz sonuçta mutlak bi dr olcak ama nasıl bi doktor bulcam onu iyi bi gözlemlemem gerekecek...
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 20 Ara 2008 Saat 12:41 |
Evet bir çocuk doktoru edinmek şart canım
|
|
|