Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pişik yanığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Pişik yanığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119435
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (1) Teşekkürler(1)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2025 Saat 06:56
B12 ile, hele cocuklarda B12 ile ugrasan doktorlar, dunyanin en adi ve assagilik sahtekarlaridir.
 Bunu o pust doktora iletin.VE UGRASMAYIN. 

Yukarı Dön
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2025 Saat 08:48
Hocam aynı şekilde bana da  (27 yaş)
Referans Aralığı 211-911 olarak bakıldığında b12 değerim 433 çıkmıştı doktor biraz düşük takviye başlayalım diyerek takviye başladı ve 3 4 ay sonra b12 degerim 1029 çıktı ve ben bu kadar yüksekliğiyle mi alakalı bilmiyorum ama çok fazla baş dönmesi yaşadım hâlâ da bazen ara ara oluyor özellikle o vitamin ilacini aldığım gün daha çok basım dönüyordu ilaçlardan dolayı öyle olduğumdan şüphelenerek gittim tekrar kan verdim 1029 a çıkmıştı değerim?
Bu değer kendi kendine düzelir mi? Ne yapmam gerekir
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Oca 2025 Saat 19:38
Goruyorsubuz, bunarin ne kadar ADI ve sahtekar doktorlar. 
Artik o NAMUSSUZ ILAC FIRMASI ne rusvetler verdi ise, her onlerine gelene B12 vitamini kakaliyorlar.
Bu assagilik sahtekarlara kanmayin. 
Yukarı Dön
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 98
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 22 Dakika önce Saat 00:13
Hocam merhabalar, 53 yaşında annem  için soruyorum. Bu konuda da bilginiz vardır diye düşündüğümden size sormak istedim annemde karaciğer büyümesi ve yaglanmasi var dediler doktorlar seneler önce ve büyüdükçe ağrı yapacak dediler su an da annemin ağrıları çok arttı bu durum için ne yapabiliriz bir öneriniz var mıdır? Teşekkür ederim 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Saat 56 Dakika önce Saat 03:39
Bir Dahiliye doktoru gorsun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.