Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pişik yanığı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Pişik yanığı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 92
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2024 Saat 11:19
Hocam kendim için soruyorum 27 yaş yetişkin.Ben şikayetlerimi soylesem ona göre bana bir şey deseniz? 
Kuru havalarda daha cok artiyor burun tıkanıklığı geniz dolulugu ve geniz akıntısı, hapşırık oluyor. Ve baş ağrısı da oluyor ara ara.
Genzimi temizlemek için bal zencefil zerdeçal karışimi yedim bi kaç kere o iyi geldi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118166
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2024 Saat 14:14
Strepsil (Honey&Lemon) Pastil aynı işi görür. 
Yukarı Dön
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2024 Saat 07:59
Hocam 27 yaşındayım sabah sağ kulağımın uğultusuyla uyandim, biraz  hava aldım hafifledi gibi oldu ama sanki hâlâ sesler geliyor neden olur ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olur musunuz 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2024 Saat 10:47
Geçirdiğiniz grip sonucunda, Öztaki borusu oluşan ödem sonucu tam olarak fonksiyon göremez olmuş.
İliadin Sprey alın ve damlalıklı bir şişeye boşaltın. 5 gün, günde:2defa 2'şer damla her 2 burun deliklerine
 sırt üstü yatar durumda damlatın. Her bir tarafa damlattıktan sonra, başınızı o tarafa çevirip 1-2 dakika 
bekletin. Aralarda, derin nefes alıp, ağız-burun kapalı tutarken üfler gibi yapın. Kulak içlerinde bir "çıtlama"
 sesi duyduğunuzda iyileştiniz demektir. 

Yukarı Dön
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2024 Saat 14:15
Çok teşekkür ederim hocam sağolun 
Yukarı Dön
Fatma123 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Fatma123 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2025 Saat 17:16
Hocam 27 yaş yetişkin dün akşamdan beri çok üşüyorum ama ateşim yok, sabahta boğazım hafif tahriş olmuş gibiydi biraz da vücut ağrım var ne yapabilirim? 
Bebeğime gecmeden toparlanmak istiyorum mümkün mü?

Düzenleyen Fatma123 - 01 Oca 2025 Saat 17:16
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Oca 2025 Saat 18:03
Virüslere hiçbir şey etkili olamaz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.