Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2009 Saat 10:00 |
O gunku kadar degil ama yine biraz var. 3 gundur yıkıyorum. Banyolarini da sık yaptiririm zaten, yaz da geldi zaten...
Hemen farkedilirse kotu derecede olmuyor. Bazen yaninda ben olmadigim zaman farketmiyorlar hemen, ben farkedene kadar da pisecegi kadar pismis oluyor. Sabah yine kaka yapmisti, yikadim hemen... Demet, pudranin sulandirdigi cok soyleniyor onun icin kullanmadim.  Hem ishalinden dolayi hem sicaklardan dolayi oluyor pisigi... Ishal olmasa pisik olmaz, hic ishal olmadi simdiye kadar...
|
|
 |
meryem
Altın Üye
Ali İlber'in annesi
Puanlar: 3781
|
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2009 Saat 13:55 |
evet ishal büyük etken pişiğe nesibe...iyi olmasına sevindim
pudra pişikli bölgeyi daha sıcak tutacağından dolayı kötüye çeviriyormuş...ben geçen yaz açık kıvrımlı bölgeleri (boyun,dirsek içi...)isilik olmasın diye kullanırdım pudrayı ama olmasın diye dikkat....isilikten önce faydası var ama isilikten sonra sürüldüğünde zararı var...
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2009 Saat 14:02 |
Pisen yer neresi biliyor musunuz? Kuyruk sokumu var ya orasi ve ustu...
Her seferinde yikiyorum, soyulmus , kipkirmizi olmus pisik olan yer... Vazelin de iyi geliyor dediler, bu sefer de vazelin denedim... Uyuyor simdi.
Kartim bozuk, yoksa size nasil isilik oldugunu gosterirdim. Beyaz pamugum kirmizi pamuga dondu, heryeri sinek isirigi, isilik... Nokta nokta... 
|
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4018
|
Gönderim Zamanı: 07 Haz 2009 Saat 15:46 |
yaa o esnek bantlıda benim kızdada kızarıklıklar oluştu. mine sen bezi değiştirdinmi
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 00:37 |
nesıbe ben tunayıda pudra ıle buyuttum.olmadımı hiç pişik dersen oldu ama pudradan önce.kullanmadıgım envaye cesıt krem kalmamıstı.ama çözum meger pudradaymış.pudranın sulandırdıgını ben burda duydum.tam tersı kuru tutuyor poposunu.ha ıslkken dökersen olabılır.sımdı ceylınede aynı pudrayı kullanıyorum.daha cabuk gecırıyor kremden.ıslak mendılle temızleyıp bıraz kurumasını beklıyorum.1yada 2dk.kadar sonra pudralarım.hemde bol bol.benım cocuklarımda pudra iş göruyor.bızdede aynı olur.ceylınde kuyruk sokumunun oldugu yer bezden kaynaklanıyor olabılır.terletıyor olabılır.hem esımde azcık bır kızarıklık görsun hemen pudara dök oraya pudra der.
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |
demet
Altın Üye
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ
Puanlar: 2092
|
Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 00:40 |
atlamışım isiligede aynı işlemıuyguluyorum.pudra dökuyorum yer zaman fark etmıyor. butun gun pamuk nene gıbı duruyor ceylın evde  özellıkle gıdısı.sırtı.bacak bogumları hemen pudra
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 09:21 |
Denenmedik birsey kalmiyor zaten, pudra da deneriz
Iki paket pudra var ise yarasin  Sagolasin 
|
|
 |
nellyy
Üye
Puanlar: 35
|
Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 14:36 |
Pişikten nasıl kurtulduğumuzu anlatayım bende.
Öncelikle bebeğimin kaka yaptığını anladığım anda uykusunda bile altını açtım ve değiştirdim. Sadece pamuk ve suyla temizledim. Benim bebeğimin cildine Chic..'nun pişik kremi iyi geldiğinden onu sürdüm. Sebamed falan fayda etmedi bebeğime. Sonra bebeğimin bezini poposuna yapıştıran çıtçıtlı body'lerin çıtçıtlarını açık bıraktım böylece daha fazla hava alması sağlandı. Ve sonuç mükemmel. Şimdi yaz geliyor bebeğinizin bezi poposuna çok yapışmasın.
|
 |