Pipisi acıyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Ahmetsaid
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 389 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Tem 2016 Saat 00:21 |
Oglum bes yasında bes aylikken sünnet oldu asırı kanama ve ice gömülme nedeni ile sünnet olduğu gun gece acile gittik tekrar dikişler açılıp dikildi yani iki işlem yapıldı daha sonra cocuk urolojiye gittim bir sorun olmadıgını söylediler bir kac gun once sanki sünnet dikiş yeri açılmış gibi kanamamış ama sanki kesilmiş gibi idi cok cisi geldiginde tuvalette farkettim normalde belli olmuyor cok acıyor diyor tuvaletini etkilemiyor ne yapmalıyım
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118673 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Yapilacak bir sey yok.. Kac kere anlattim... Ya dogar dogmaz, ilk 1 hafta icinde, veya 7-9 yaslar arasinda sunnet yaptirin diye!! Yaranin kendi kendine kapanmasini bekleyeceksiniz.
|
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaab hocam ,gecenlerde bi soruya genel anestezi olamsin kesinlikle demistiniz
oglum nisan 2010 dogumlu onumuzdeki hafta sunnet olacak yurt diisndayim lokla anestezi yapmior hiç biyer elimiz mecbur genel anesteziyi kabul ettik çokmu kotu genel anesteizyle sunnet :( |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118673 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Kesenize bereket... Birde; anestezi riski var. Ama, Turkiye haricinde oldugunuz icin, tehlike olmaz.
|
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tamam hocam çok saolun ..
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|