|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
maltin2s ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ara 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şub 2015 Saat 12:11 |
Merhaba Kadir Bey,
2.5 yaşında oğlumun pipisinin yan tarafında kızarıklık ve şişlik farkettim dün. Fotoğrafta yüklüyorum. Önemli bir şey olabilir mi? Kendiliğinden geçer mi? Bir şey yapmak gerekir mi? Değerlendirirseniz sevinirim.
Düzenleyen maltin2s - 22 Şub 2015 Saat 12:13 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cok anlattim, gene anlatayim!!!
Bebeklerde, sunnet derisi, genellikle, penis basina yapisiktir. Bu yapisiklik, zamanla Penisin boyun kismindan salgilanan; "Smegma" sivisi sayesinde, giderilir. Sizde, Smegma sivisi, boyun kismindan baslayarak, uca dogru gelmektedir.. Uc kisma acildiginda, o Smegma sivisinin, beyaz-sari koyu kivamli bir sivi olarak aktigini goreceksiniz... Sicak su icine oturmasi Smegmanin yaptigi tahisi azaltabilir.. Cokda onemli bir sey degildir. AMMA.... Maalesef, Turkiyede oldugunuz icin, goren her doctor, daha fazla para tirtiklama hirsi ile size olmadik yalanlari soyleyerek, Sunnet veya baska islemler tavsiye edebilirler, SAKIN, onlara inanmayin, elletmeyin... Genellikle, bu Sunnet derisi altindaki Smegma, sanki oraya bir "kuru fasulye tanesi" sokulmus gibi gorulur, normaldir.. ELLEMEYIN... Sunnet derisinide geriye filan itmeye ugrasmayin... Iterseniz, Parafimosiz denilen durum olusur ve sunnet sart olur. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|