pipide kizariklik ve tesekkur |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ÖMERİM
Üye Kayıt Tarihi: 30 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 13:31 |
iyi gunler hocam nasilsiniz oglum icin yazmistim pipisinin alt kisminda gecmeyen kizarikligi icin ultralan pomat iyi geldi cook tesekkur ederim zaten ilk gunden farketti bi sorum daha olacak kadir bey ibrahim saracoglu diye bi dpktor tv de demisti ki 25 yas ustu bosa sut icmesin kalsiyum zaten o yasa kadar depolanir benim de hic icimden gelmiyor bunu duyunca sut yogurt tuketmek sizin gibi durust degil aslinda o doktorun mantigima yatmayan cok konusmasi var ama insn etkileniyor yine de arkadasimin bebegi dort ay
ikti size yazmistim dinlemedoler ventolin amoklovin vermeye baslamislar bak verdik iyilesti diyince biraz ,oralim bozuldu sonunun iyi olmicani biliyprum sayenizde oglum hic ilac kullanmadi ama herkes inanmiyor malesef sayenizde virus bakteri fakiini ogrendim millete anlatiyorum sinirleniyorum pek sevilmiyprum galiba hakkinizi asla odeyemeyiz cok degerisiniz sizi coook seviyoruz
|
|
ömer
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118382 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Dogru; depolara yukleme yapamazsiniz ama, sut icmezseniz, depolarinizdan kalsiyum sokulur, ondan sonra, sut icseniz bile telafi edemezsiniz.. 25 yas ustu, gunluk ihtiyaclari icin, deposundaki Kalsiyumu koruyabilmek icin; SUT ICMELIDIR...
Anladinizmi aradaki farki ve bu doktorlardaki cehaletin seviyesini... TABII, bu artik tip bilgisinden ziyade; "Zeka seviyesi" ile ilgili bir durumdur... Doktor olmus bir kimsenin, ogrendigi bilgilerle, kafasinda bir "Analiz ve Sentez" yapabilme kapasitesinin olmasi gerekir... Ezberci, Turk TIBBI, iste boyle doktor yetistirir... Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Mar 2014 Saat 22:28 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|