Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Sünnet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - pipide kizariklik ve tesekkur
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumpipide kizariklik ve tesekkur

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÖMERİM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ÖMERİM Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: pipide kizariklik ve tesekkur
    Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 13:31
iyi gunler hocam nasilsiniz oglum icin yazmistim pipisinin alt kisminda gecmeyen kizarikligi icin ultralan pomat iyi geldi cook tesekkur ederim zaten ilk gunden farketti bi sorum daha olacak kadir bey ibrahim saracoglu diye bi dpktor tv de demisti ki 25 yas ustu bosa sut icmesin kalsiyum zaten o yasa kadar depolanir benim de hic icimden gelmiyor bunu duyunca sut yogurt tuketmek  sizin gibi durust degil aslinda o doktorun mantigima yatmayan cok konusmasi var ama insn etkileniyor yine de arkadasimin bebegi dort ay
ikti size yazmistim dinlemedoler ventolin amoklovin vermeye baslamislar bak verdik iyilesti diyince biraz ,oralim bozuldu sonunun iyi olmicani biliyprum sayenizde oglum hic ilac kullanmadi ama herkes inanmiyor malesef sayenizde virus bakteri fakiini ogrendim millete anlatiyorum sinirleniyorum pek sevilmiyprum galiba hakkinizi asla odeyemeyiz cok degerisiniz sizi coook seviyoruz 
ömer
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118382
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Mar 2014 Saat 22:27
Dogru; depolara yukleme yapamazsiniz ama, sut icmezseniz, depolarinizdan kalsiyum sokulur, ondan sonra, sut icseniz bile telafi edemezsiniz.. 25 yas ustu, gunluk ihtiyaclari icin, deposundaki Kalsiyumu koruyabilmek icin; SUT ICMELIDIR...
Anladinizmi aradaki farki ve bu doktorlardaki cehaletin seviyesini... TABII, bu artik tip bilgisinden ziyade; "Zeka seviyesi" ile ilgili bir durumdur... Doktor olmus bir kimsenin, ogrendigi bilgilerle, kafasinda bir "Analiz ve Sentez" yapabilme kapasitesinin olmasi gerekir...
Ezberci, Turk TIBBI, iste boyle doktor yetistirir...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Mar 2014 Saat 22:28
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.