pfapa sendromu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Soley
Üye Kayıt Tarihi: 10 Nis 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 10 Nis 2018 Saat 23:32 |
Merhaba Kadir Bey
Benim oglum 16 aylik.1 yasinda Ocak ayinda influenza gecirdi.Iyilestikten 2 hafta sonra bademcikleri sisti.39_39.5 derece atesi vardi.Doktor bu yastaki bir cocuk icin iltihaplarin yani beyaz lekenin cok fazla oldugunu soyledi.Bogaz kulturu temizdi fakat WBC 24.17 idi.3 doz antibiyotik igne verildi.ilk dozda hemen ates dustu.2.ates 5 hafta sonra oldu ve 2 gunde sadece 4 saat ara ile verilen ates dusuruculerle gecti.3.ates bundan 3 hafta sonra oldu.Bogaz kulturu temiz.Doktor kan sayimi istemedi bu sefer.Gene ayni sekilde kendiliginden dustu.Doktorumuz Pfapa sendromu diyor .Fakat agizda aft yok.Sizce pfapa olabilir mi?Degilse nedir?ne yapmamiz gerekir.Cevabiniz benim icin cok onemli.Tesekkur ederim
|
|
Soley
Üye Kayıt Tarihi: 10 Nis 2018 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Aft olmazsa olamaz dediginizi bildigim icin size yazdim.Doktor 3 kere ust uste bademcik sismesi ve ates tesaduf olamaz diyor.
Düzenleyen Soley - 11 Nis 2018 Saat 10:48 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117998 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Asla PFAPA degil... O doktor, hayal goruyor.. Insan temasini azaltin, her onune gelen sapur-supur opmesin, duzelir.. AMA, evde abi veya ablalar varsa, isiniz zor!!! Okumaya devam edin.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|