|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alp ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağu 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağu 2016 Saat 18:53 |
Hocam merhaba öncelikle sizden Allah razı olsun diyorum oğlum 3.5 yaşında kreşe başladı ve sayenizde bütün sikintilarimizi en ilacsiz şekilde atlattik.Su an 5 yanındayız ancak 6_7 aydır ayda bir veya 1.5 ayda bir tekrarlayan ateş ve tonsilitimiz vardi doktorumuz decort ve iesport iğne verdi yüksek ateş durumlarında bu şekilde geçti ateslenmelerimiz. Fakat 15 gun önce ertelenmesine ve 3 gün içinde ateşinin ilacsi z kendiliğinden geçmesine rağmen bugün tekrar ateslenince doktorumuz pfapadan bahsetti yüzde doksan dedi ve prednol iğne verdi bu iğne kortizonlu ama mecburen teşhis için yaptırdık oğlumun ateşi 3 saat içinde düştü şimdi biz pfapa miyiz eğer öyleyse surekli bu iğneyi mi olmalıyız yoksa bademcik ameliyatı mi ne olur hemen cevap beri çok üzgünüm
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
PFAPA ile ilgili cok yazdim, anlattim, "Gelismis arama" kismindan konuyu arayip, okuyun.. Kisacasi: Pfapa degil..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Ağu 2016 Saat 21:04 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|