Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Pedagog
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuPedagog

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 20:30
Orjinalini yazan: Gülsen Gülsen Yazdı:

Umarım memnun kalırsın canım umarım derdine derman bulursun ne diyeyim gelişmeleri bekliyorum Big smile

Tebriğin icin Approve

Kuru kuru olmasın bu tebrik elmalı turta tarifiyle kutlayalım LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Hahahaahhaha
Ben yazacaktım hadı neyse Yasemin kıskanmasınOuch dıye yazmadım ...Evdeyim işi bıraktım ben geliyorum de ben san ayaparım valla ....Sana feda olsun turta yaaaa
Tarifi yazarım istersen de
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 7519
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 20:32
Bir gün yaptığında resmile beraber eklersin LOLLOLLOLLOL
Yavrum iki bebe iş ev kış benim gelmem zor anca yaza LOLLOLLOLLOL
Sağol canım benim LOLLOLLOL
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 21:16

Bir gün yaptığında resmile beraber eklersin LOLLOLLOLLOL
Yavrum iki bebe iş ev kış benim gelmem zor anca yaza LOLLOLLOLLOL
Sağol canım benim LOLLOLLOL

Peki şekerim ....Embarrassed
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 21:19

Melekcim yaseminin uşaklar maşallahhhhh okunup üflenmişLOLLOL
Maşallahhhhhhh41. kere nazarda değdirmeyeyim  Nuke
Ne doktor ne pedagog LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Zaten Almanyada kreşlerde pedagoglar sürekli kontrol ediyor gerekli durumlarda aileyle görüşüp aileyle konuşuyorlar benim bildiğim yani o yönden de cokk şanslı LOLLOLLOL
Bir kaynanadan yana gülmedi yüzü LOLLOLLOLLOL

Ya-..dan memnun kalan cok arkadaşım var umarım siz de memnun kalırsınız ama anne baba beraber gidiliyordu hala öyledir sanırım Big smile
bizim hepimizin uflenmis bir seyleri vardir bogazinda sgainda solundaaaaaaLOLLOLLOLLOLama buralarda yasak oldugu icin bogazalrina takmiyomLOLLOLLOLLOLyani okulda ve kresde yasak anlamindaaaaaLOLLOLbu bir niye kiskaniyon kaynanama söylerim ne olcakki sende bu beyin oldukdan sonra sanada yaparLOLLOLLOLLOLLOLLOLbu ikiLOLLOLLOLLOL
kocadan yanada sansliyimaaaaaaaaLOLLOLLOLLOLLOLLOLyuzuk almistiLOLLOLniye söylemin melegeLOLLOLLOLLOLLOLLOL
kaynanama gidecegim sif snein icin ama LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLbak daha gulebilecenmiLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 21:21
Orjinalini yazan: melek uslu melek uslu Yazdı:

Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

Merhaba
Sevgili anne arkadaşlarım
ben kızımı bir pedagoga götürmek durumundayım ..Anadolu yakasında üsküdar ,kadıköy,acıbadem ,göztepe gibi bölgelerde bildiğiniz tecrübe ettiğiniz ,ya da tanıdığınız birinin gittiği ve memnun kaldıgı pedagog arıyorum ..bana bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkürler...
  Sorunumuz kısaca şöyle;
gece 2 den önce uyumuyoruz ..Şiddetli, yemek sorunumuz var ..Çok agresif ,inatçı ve olmayan bır ruh halınde ..
Sakın 3 yaş sendromu demeyin şiddetli geri döndü bız o dönemi zor atlattık zaten ..Asya 3-5 yasına gıdıyor ..
Yasemiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn el at konuya bacım yetiş gel Alamanya  lardan Gurbaniiiiiiiiiiiiiiiiiii
gurban sen beni unutamadinmi halaLOLLOLLOLbende beni unuttun saniyordumLOLLOLLOLLOLLOLLOLderman olamda nasil olam ben hic proplem yasamadimki hava atacagim emeeeeeeeLOLalistin senLOLLOLLOL
ya istanbullu olsam habura get derdim sana ama elimden de bir sey gelmi melegim yawwwwww.

Hakkatten sırf hava basıyon ya havalı mod LOLLOLgözümden kaçmadı herkeşe hava basmısin sen zatiiiiLOLLOLLOLimzana bayıldım  en abartılısıda sen sın sanırsam giresunlu aneeeeeLOLLOLLOL
YASMİN BEN SENİ NİYE UNUTAYIM İLK GÖZAĞRIM MODUM BENİM SEN BENİM BU SİTEDEKİ İLK AŞKIMSIN LOLLOLLOLLOL
imzam bayildinmi kiz dogru söyle havam dan gecilmiyor ayni imzadaki gibi hatunum havaliyimLOL.LOLLOLLOLLOLallahim sende bana asiktin demi nasil unuturum hilal depresyona girmistiLOLLOLLOLLOLLOL
LOL

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 21:22

Umarım memnun kalırsın canım umarım derdine derman bulursun ne diyeyim gelişmeleri bekliyorum Big smile

Tebriğin icin Approve

Kuru kuru olmasın bu tebrik elmalı turta tarifiyle kutlayalım LOLLOLLOLLOLLOLLOL

Hahahaahhaha
Ben yazacaktım hadı neyse Yasemin kıskanmasınOuch dıye yazmadım ...Evdeyim işi bıraktım ben geliyorum de ben san ayaparım valla ....Sana feda olsun turta yaaaa
Tarifi yazarım istersen de
yemek topigini sessiz ettin bir elmali turta beklim bende gulsen kim oli cömezLOLLOLLOLLOL

Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 21:22

Merhaba
ben kızımı bir pedagoga götürmek durumundayım ..Anadolu yakasında üsküdar ,kadıköy,acıbadem ,göztepe gibi bölgelerde bildiğiniz tecrübe ettiğiniz ,ya da tanıdığınız birinin gittiği ve memnun kaldıgı pedagog arıyorum ..bana bilgi verebilecek arkadaşlara teşekkürler...
  Sorunumuz kısaca şöyle;
gece 2 den önce uyumuyoruz ..Şiddetli, yemek sorunumuz var ..Çok agresif ,inatçı ve olmayan bır ruh halınde ..
Sakın 3 yaş sendromu demeyin şiddetli geri döndü bız o dönemi zor atlattık zaten ..Asya 3-5 yasına gıdıyor ..
Yasemiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn el at konuya bacım yetiş gel Alamanya  lardan Gurbaniiiiiiiiiiiiiiiiiii
gurban sen beni unutamadinmi halaLOLLOLLOLbende beni unuttun saniyordumLOLLOLLOLLOLLOLLOLderman olamda nasil olam ben hic proplem yasamadimki hava atacagim emeeeeeeeLOLalistin senLOLLOLLOL
ya istanbullu olsam habura get derdim sana ama elimden de bir sey gelmi melegim yawwwwww.

Hakkatten sırf hava basıyon ya havalı mod LOLLOLgözümden kaçmadı herkeşe hava basmısin sen zatiiiiLOLLOLLOLimzana bayıldım  en abartılısıda sen sın sanırsam giresunlu aneeeeeLOLLOLLOL
YASMİN BEN SENİ NİYE UNUTAYIM İLK GÖZAĞRIM MODUM BENİM SEN BENİM BU SİTEDEKİ İLK AŞKIMSIN LOLLOLLOLLOL
imzam bayildinmi kiz dogru söyle havam dan gecilmiyor ayni imzadaki gibi hatunum havaliyimLOL.LOLLOLLOLLOLallahim sende bana asiktin demi nasil unuturum hilal depresyona girmistiLOLLOLLOLLOLLOL
LOL

TongueTongueLOLLOLLOLLOL
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
şefo Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1186
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ara 2010 Saat 23:08

Merhaba
  Sorunumuz kısaca şöyle;
aynı sorun bizdede vardı sakaryada getirdim tırnak yiyodu hiçbişeyi yok dedi bide gözlerini kırpıyodu göz dr.getirdim en son gözüne ilaç sıkcam dedim bıraktı çok sinirli halasına bıraktım 4gün eşim hastalanmıştı çok sakin dedi kimseye gidemiyorum gittiğimiz yerdeki çocukları dövüyo

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.