Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - : PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLIYORUM !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu: PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLIYORUM !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 12:48
Arda 2 yaşına kadar sadece günde 2 saat uykuyla işe geldim sana onu söyleyeyim. Tongue ilk başlarda sersem gibiydim sonra alıştım. Sonra da ardanın uykusu düzene girdi uyumaya başladı Wink uykuyu sorun etme zamanla düzeliyor Wink
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 12:51
benim oğlumda gece çok uyanıyor anlıyorum seni.hakkında hayırlısı canım inşallah bende bir gün iş bulurum çok bir şey istemiyorum muhasebecilik sekreterlik falan.ticaret lisesini bitirdim.açıköğretim üniv.bankacılık ve sigortacılık bitirdim fakat bulamadık
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2241
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 12:53
derya abla zamanla düzeleceğine bende inanıyorum ama ilk başlarda biraz zor gelecek onu düşünüyorum. inşallah kısa bir sürede alışırımda fazla zorluk çekmem. yoksa kahve içmekten kahvekolik olup çıkacağım. LOL

Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 510
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 13:05
canım sen gönlünü ferah tut, zaten belli bir zamandan sonra evde oturmak da sıkar insanı, çalışmak hem senin için de değişiklik olur hem de maddi açıdan da daha rahat imkanlar sunabilirsiniz bebişe...
bak bu zamana kadar bakıp birlikte olmuşsun zaten kızınla, bebeklik çağını da atlatmış sayılır,imzandan gördüğüm kadarıyla 16 aylık olmuş artık çoğu şeyi konuşamasa da ifade ediyordur,işaretle davranışla vs....hem zaten emin ellerde de olacak....onun için sen sadece vicdan azabı yaşatacak şeyler düşünme o kadar, yoksa kötü etkilenebilirsiniz hem sen hem kızın...senin gibi çalışan ya da çalışacak anneleri düşün , işler bir şekilde yoluna giriyor....
uyku olayına da çok takılma bence benim oğlum da hala geceleir en az 5 kere uyanıyor ama Allah cidden sabrını veriyor gündüz zorluk çekmiyorum ki normalde ( bekarlığımda falan) sabahları bıraksalar 11 e 12 ye kadar yatabilen ben buna da dayanıyorum.
hakkınızda hayırlısı olsun canım ama dediğin gibi sen hiç bu konuyu kafana takma 
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 13:54
Orjinalini yazan: haticeirmak haticeirmak Yazdı:

canım sen gönlünü ferah tut, zaten belli bir zamandan sonra evde oturmak da sıkar insanı, çalışmak hem senin için de değişiklik olur hem de maddi açıdan da daha rahat imkanlar sunabilirsiniz bebişe...
bak bu zamana kadar bakıp birlikte olmuşsun zaten kızınla, bebeklik çağını da atlatmış sayılır,imzandan gördüğüm kadarıyla 16 aylık olmuş artık çoğu şeyi konuşamasa da ifade ediyordur,işaretle davranışla vs....hem zaten emin ellerde de olacak....onun için sen sadece vicdan azabı yaşatacak şeyler düşünme o kadar, yoksa kötü etkilenebilirsiniz hem sen hem kızın...senin gibi çalışan ya da çalışacak anneleri düşün , işler bir şekilde yoluna giriyor....
uyku olayına da çok takılma bence benim oğlum da hala geceleir en az 5 kere uyanıyor ama Allah cidden sabrını veriyor gündüz zorluk çekmiyorum ki normalde ( bekarlığımda falan) sabahları bıraksalar 11 e 12 ye kadar yatabilen ben buna da dayanıyorum.
hakkınızda hayırlısı olsun canım ama dediğin gibi sen hiç bu konuyu kafana takma 

çok sağol canım. inşallah herşey iyi olacak
çok şükür kızım bebeklik çağını atlattı. şimdi herşeyi anlıyor. çoğu kelimeleri başladı söylemeye. bunun için biraz daha rahatım.

Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5921
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 13:54
Evet sana da hayırlı olsun işin öncelikle.
Biz ne zaman çalışan anneler toplansak,önce vicdan azaplarını konuşuruz,sonra herşey onlar için deriz,birbirimizi sakinleştiririz. Ama iş herkesin evinde,herkesin özelinde biter.
Bakacak kişi öenmli ki bence şanlısın,hem aynı apt. hem 1.derece kan bağı olan biri.Çocuğun evden uzaklaşmayacak,onu seven biri bakacak,bunlar çok önemli değerler.
Huyu değişir ama belki sana naz yapıyordur,kayınvaliden ile birlikte yemek düzeni oturur yerine.İlk günler sen de o da zorlanabilirsin ama aynı apt ve kayınvalide sizin için büyük şans. bakıcı aramayacaksın,aklın evde kalmayacak bu anlamda. Ona bakan kişinin torununu ne kadar sevdiğini biliyorsun,çok güzel. Çalıştığın parayı bakıcıya vermeyeceksin,daha güzel yatırımlar için kullanabileceksin,çalışmanın emeğinin karşılığını daha anlamlı hale getireceksin.
Her durumda iyi yönünden bakabilirsen, daha güzel göreceksin emin ol...

Herşey gönlünüzce olsun,bizi de unutma buraya da yaz sıkıntılarını paylaşalım,çözüm bulmaya çalışalım.

Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 14:04
Orjinalini yazan: Nilgün1 Nilgün1 Yazdı:

Evet sana da hayırlı olsun işin öncelikle.
Biz ne zaman çalışan anneler toplansak,önce vicdan azaplarını konuşuruz,sonra herşey onlar için deriz,birbirimizi sakinleştiririz. Ama iş herkesin evinde,herkesin özelinde biter.
Bakacak kişi öenmli ki bence şanlısın,hem aynı apt. hem 1.derece kan bağı olan biri.Çocuğun evden uzaklaşmayacak,onu seven biri bakacak,bunlar çok önemli değerler.
Huyu değişir ama belki sana naz yapıyordur,kayınvaliden ile birlikte yemek düzeni oturur yerine.İlk günler sen de o da zorlanabilirsin ama aynı apt ve kayınvalide sizin için büyük şans. bakıcı aramayacaksın,aklın evde kalmayacak bu anlamda. Ona bakan kişinin torununu ne kadar sevdiğini biliyorsun,çok güzel. Çalıştığın parayı bakıcıya vermeyeceksin,daha güzel yatırımlar için kullanabileceksin,çalışmanın emeğinin karşılığını daha anlamlı hale getireceksin.
Her durumda iyi yönünden bakabilirsen, daha güzel göreceksin emin ol...

Herşey gönlünüzce olsun,bizi de unutma buraya da yaz sıkıntılarını paylaşalım,çözüm bulmaya çalışalım.

canım desteğin için sanada çok teşekkür ederim. kayımvalidemin bakması benim için çok büyük şans. hem aklım evde kalmayacak hemde maddi anlamda param elimde kalacak. bunu biliyorum. çünkü yabancı birinin bakması beni daha fazla düşündürüp üzerdi.
sadece dediğim gibi biraz düzeni bozulacak. oda inşallah en kısa zamanda yerine oturur.
birde kayınpederimde evde. ikiside torunlarını çok seviyor ama bana ters gelen bazı şeyler var. inşallah aramızda problem yaşanmadan bunlarıda çözebiliriz. o zaman için çok rahat olacak.

Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5921
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 14:09
Başka bir topikte az da olsa konuşmuştuk ama çocuğun için ve senin için başka türlü bir düzen başlıyor şimdi, sen ne olur sakin ol, onu ne kadar çok sevdiklerini sen söylüyorsun bak herşey çok daha güzel olacak...Önce sen inan ki yavrun onu bırakıp işe gitmenin ötesinde başka sorunlarla algılama,başa çıkmak durmunda kalmasın küçücük bedeniyle, ruhuyla.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.