Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Tanışma / Muhabbet > Çalışan anneler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - : PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLIYORUM !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konu: PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLIYORUM !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2241
Mesajın Direkt Linki Konu: : PAZARTESİ GÜNÜ İŞE BAŞLIYORUM !
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 11:27

merhaba arkadaşlar

kızımın doğumundan itibaren 2 ay gibi bir süre çalışmıştım. daha sonra işyerinin maddi sıkıntıları yüzünden kapatma kararı almışlardı ve ben 10 aydır evde kızımla ilgileniyordum.
kızım olduğu için herhangi bir yere iş bakmamıştım. biraz kızımı büyütmek istiyordum. fakat dün eski işyerimden aradılar ve beni görüşmeye çağırdılar. işyerini tekrar faaliyete geçiriyorlarmış ve benide çalışmak üzere geri çağırdılar.
çok kararsız kaldığım halde kabul ettim. personelin hepsi değişmişti. fakat işe yabancı değildim. bildiğim sürekli yaptığım işti.
beni en çok düşündüren kızım. kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz. beraberiz yani. kızıma o bakacak. bakmak konusunda şüphem yok ama kızımın düzeni bozulacak. yemesi uyuması değişecek. çok zor yemek yiyen bir çocuk bazen beni saatlerce uğraştırıyordu. inşallah bu konuda sıkıntılarımız olmaz.
inşallah hakkımda herşeyin hayırlısı olur. pişmanlık duymam. işimi bırakmak zorunda kalmam.

çalışan annelerden fikirlerini almak istiyorum. tecrübelerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 11:33
konunu tasidim canim

Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 12:28
canım benim öncelikle hayırlı olsun.
10 aylık olana kadar kızına bakmışsın  ne mutlu sanaWink sonuçta yabancı bir mekanda yabancı biri bakmayacak bu senin ve kızın için bir artı babanne bakıyor ve aynı binada olmadı sizin evde bakar kendi yatagında yatar Wink dert etme alışır yine zaten belli bir dönemden sonra alışacak kendini üzme öbür türlü daha çok yıpranırsın sen sonuçta onun geleceği için çalışıyorsun
Yukarı Dön
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 587
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 12:34
ben çalışan bir anne değilim.keşke senin gibi bir fırsat elime geçsede çalışabilsem.eşimin eline bakıyorum para versin diye.bence bu fırsatı kaçırma.nasıl olsa kayınvaliden sana çok yakın.tekrar bir düzen kuracağına eminim.ne bileyim haftalık plan yap kaynanana ver.bu düzene uysun.bu devirde geçinmek çok zor.geleceğiniz için çalış nolur bu fırsatı kaçırma sonuçta herkese güvenilmez. tanıdığın insanlar eski işin bu.ben hamile kalmadan önce 2-3 kere işe girdim hepsinden de 1 haftada çıktım olmadı.anlşamadım.birisi sapık çıktı.diğerlerinde boş boş oturuyodum çıktım.boş oturmak bana göre değildi.sonra bebek yapmaya karar verdik.oğlum şu an 14 aylık ve ben evdeyim.iyi düşün canım.hayırlısı olsun
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 12:39
derya abla çok sağol
söylediklerinde haklısın. bunları bende düşündüm. kızıma yabancı biri bakmayacak bunun için şanslı sayılırım. hiç tanımadığım birinin bakması beni daha çok üzer.
kızım olmasa şuana kadar çoktan başka bir yerde çalışırdım ama şuanda onun geleceği için herşeye katlanıyorum.

birde uykusuz kaldığım zamanlar çok kötü başım ağrıyor. kızım mutlaka her gece uyanır. çoğu gece sabaha kadar sık sık ağlar. bunun için işime konsantre olamamaktan korkuyorum.
çoğu anne çalışıyor ve gece çocuğuna bakıyor. düşünüyorumda acaba onların çocukları gece nasıl diye... inşallah bunada alışırım da zorluk çekmem....

Yukarı Dön
aysegulce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1814
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 12:42
 Canım hayırlı olsun öncelikle... Üzülme senin çalışman kızının geleceği için çok iyi olacak..  O'na farklı ve güzel imkanlar sunabilmeniz adına... Hele bir de kayınvaliden ile aynı yerde oturuyorsun, bu çok ama çok büyük bir şans... Bunu çok iyi değerlendir bence... Kızına çok iyi bakacaktır eminim... Düzeni konusunda ise biraz sizde, biraz da kendi evinde gezmeye gitmiş gibi yaparlar bir süre sonra alışır kızın... Sıkıntı etme canım çalışmaya bak...Smile
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 12:44
şeniz sende çok sağol canım
inşallah en yakın zamanda ve istediğin gibi biri işi sende bulursun.
bu zamanda iş bulmak gerçekten kolay değil. herkese güvenemiyorsun.

Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 12:46
Orjinalini yazan: aysegulce aysegulce Yazdı:

Canım hayırlı olsun öncelikle... Üzülme senin çalışman kızının geleceği için çok iyi olacak..  O'na farklı ve güzel imkanlar sunabilmeniz adına... Hele bir de kayınvaliden ile aynı yerde oturuyorsun, bu çok ama çok büyük bir şans... Bunu çok iyi değerlendir bence... Kızına çok iyi bakacaktır eminim... Düzeni konusunda ise biraz sizde, biraz da kendi evinde gezmeye gitmiş gibi yaparlar bir süre sonra alışır kızın... Sıkıntı etme canım çalışmaya bak...Smile

sağol canım
hayırlısıyla başlayacağım bakalım inşallah herşey iyi olacak.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.