|
Parmaklarda minik kabarcıklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
kaytug ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nis 2025 Saat 14:23 |
Merhaba hocam 4 yaş oğlum bı iki aydır tırnaklarını yiyordu.Bı hafta önce acı oje aldık eczaneden onu surdukten sonra bırakmaya basladi alışkanlığını.ara ara agiziyla değil de parmaklarıyla tırnaklarını koparıyor. Şimdi de yeni farkettim parmaklarının ucunun kenarlarinda minik kabarcıklar çıkmış. Bütün parmaklarında var. Dokununca tırtıklı gibi bı his oluyor.Acı oje alerji mi yapmış olabilir mi.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ara ara tirnak torpusu ile o fazla derileri torpuleyin.
Kizariklik olursa, Batticon surun.
|
|
![]() |
|
kaytug ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam yanlış yere baktınız sanırsam .tam olarak da gözükmüyor o yüzden Yuvarlak içine aldım.ici su dolu kabarcık gibi
Düzenleyen kaytug - 08 Nis 2025 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Cok zor belli oluyor.
" id-Reaksiyonu".. Muhtemelen, ayak parmaklarinda mantar enfeksiyonu var. El ve ayak parmaklarina ve aralarina, Nibulen krem, gunde 2 defa surun.
|
|
![]() |
|
Ayak parmaklarında birşey yok Hocam. Şuan evde travazol krem var ondan sürdüm. Hocam dediğiniz krem 6 yaş altına kullanmayınız yazıyor. 4 yaş için başka bir krem ne önerirsiniz. Bu parmak mantarı ağıza bulaşabilir mi yemek yerken felan
Düzenleyen kaytug - 08 Nis 2025 Saat 23:43 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangi krem icin yaziyor?
|
|
![]() |
|
Nibulen kremin prospektusun de şöyle yaziyor
Çocuklarda kullanımı: Doktorunuz zorunlu olarak kullanılmasına karar vermedikçe 6 yaşından küçük çocuklarda ve yeni doğmuş bebeklerde kullanılmamalıdır.Kullanalim mi hocam. Ben dün geceden beri travazol sürüyorum. Nibulen Kullanın derseniz eczaneden nibulen alicam Düzenleyen kaytug - 09 Nis 2025 Saat 12:30 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|