Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
durukuşum
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 115
|
Konu: park yatak Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2011 Saat 17:44 |
merhaba arkadaşlar
size bişey danışmak istiyorum 23 haftalık hamileyim, kızıma alacağım yatak konusunda görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi merak ediyorum.bir kızım daha var.ve odası çok büyük değil ve ikisini aynı odada yatırmam gerekiyor çünkü oturma odamızda koltuklarımız var ve o oda da küçük.ilk 6 ay kızımdan kalan beşiği kullanırım da sonrasında park yatak almak tek çare gibi geliyor büyüyen yatağı çok istesemde.kaç yaşına kadar kullanyorlar bu yatağı içi rahatmıdır sık sık uyanır mı rahatsız olurmu gibi endişelerim var.3-4 yaşına kadar kullansa sonrasında bi çaresine bakıcam.ne yapsam
|
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
|
 |
yüsra
Üye
Puanlar: 15
|
Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2011 Saat 22:14 |
ben kızıma büyüyen yatak almıştım ama 1 yaşında başka bir eve geçmiştik ve büyüyen yatağı anneanesinde bırakıp park yatak aldım en çok onda rahat eti park yatak güzel fikir.
|
|
 |
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Puanlar: 7519
|
Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2011 Saat 22:27 |
Ben evimde hiç kullanmadım park yatak . Ama annemin evine 1 tane aldım gittikmi küçük oğlum yatıyor içinde bir sorun yaşamadık Kullanan pek çokta arkadaşım oldu kimi çok menundu kimi ise 1 ay bile kullanmadan kaldırdı neye bağlı bilmiyorum ama senin evinde tek çözüm yolu buysa bence canını sıkma dediğim gibi benim oğlum anneme gittikçe yatıyor hiç sıkıntı yaşamadık
|
|
 |
nilufer
Altın Üye
Puanlar: 1718
|
Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2011 Saat 22:34 |
ben hiç kullanmadım park yatak normal beşik kullandım1 yasına kadar ayaklanmaya baslayınca(beşikten inmeye,atlamaya çalışıyodu..) hem odasını ayırdım hemde normal yatakta yatırmaya basladım,,iki kere masraf yapmak ıstemıyosan dırek yatak al bence..park yatak kullanan bı arkadasım duzgun sallanmıyor bı tuhaf dedı oglu 7 aylık normal yatakta yatırıyomuş,park yatak hakkında bıldıgım bu ben hıç kullanmadım
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2011 Saat 23:04 |
Ben ilk sepet kullandım,onuda bir tanıdıdk vermişti,sallanmıyodu yüksekti ve kız erken ayaklanınca korktum kaldırdım..Ama kıza yatacak yer lazımdı,çözüm olarak par yatak aldım..Akıllıca bir çözümdü,çünkü bizi idare etti,üst kısımda yatırdım kızımı,üst tente sallanıyordu uyuturken rahattı,titreşim ve ışıklı oyuncağı güzel oyalıyordu uyandığı zaman..Sonra biz onu kaldırırken kırdık,servise yolladık ve kargoda kayboldu..Bizde benim en büyük hayalim olan kızıma oda almak fikrini harekete geçirip odasını aldık,eğer odası alınmasaydı daha kullanırdık park yatağı..Sonra yenisi geldi,onu dükkana koyduk,dükkana gittikçe açtık yatması için ama yer kapladığından pekte kullanmadık..Şimdi satışta
|
 |
durukuşum
Katılımcı Üye
Puanlar: 115
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2011 Saat 00:24 |
çok teşekkürleer ilginiz ve önerileriniz için  sanırım park yatak alacağım son ana kadar bi değişiklik olmazsa.
|
hoşgeldin ipek tenli kızım hayatımıza!!!
|
 |
nurten...
Altın Üye
bilalim + eşim + erenim
Puanlar: 4266
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2011 Saat 01:26 |
bende normal yatak alıp pişman olanlardanım oğlum 4 ayında dönmeye 6 ayında tutnarak bakınmaya başlayınca yatağı derin değildi çok pişman oldun korkarak yatırıyordum şimdi bu yatağı alsalar ban park yatak verseler gözümü kırpmadan alırdım hem derin hemde istediğin zaman topla kaldır
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
 |
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 702
|
Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2011 Saat 01:51 |
ben park yatak kullanıyorum, ayağa kalkıp düşme tehlikesi olana kadar üst katında yatırdım, sonra o katı kaldırıp içine yorgan katlayıp koydum,çünkü çocuğu uyurken alıp koymak zor oluyordu, şimdi yorganı da kaldırdım, kendi yatağı ve üzerinde bir yün şilte mi denir, onla yatıyor....
tek sıkıntısı var, bebek içinde oynadıkça o hareketli yerlerinden gıcırdıyor, uyutup koyarken, kenarlara pek dokunmamak gerekiyor.. yoksa süper bir şey, geçen bursaya gitmem gerekti topladım götürdüm gittiğimiz yerde yatak yadırgama sorunumuz da yok böylece...
tavsiye ederim....
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
 |