Parazit ,kıl kurdu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Eceyuksel
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 11 Eki 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2018 Saat 15:40 |
Dr bey kızım 2.5 yaşında .2 gündür poposunda kaşıntı olduğunu söylüyor .Poposu kıpkırmızı şekilde .kakasinda bişey göremedim . parazit olabilir mi? Öyle ise evde ne uygulayabilirim .Şimdiden teşekkür ederim .
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118045 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Olabilir.. 1 olcek (10ml) Andazol surup 1 kere verin.. 10 gun sonra, tekrar 1 olcek verin.
|
|
Eceyuksel
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 11 Eki 2017 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 166 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Eceyuksel
|
Hastaneye gittik Dr flagyl yazdı almadım ne kusmasi var ne ishali .Eczaneye danistim sürüp yok elimizde dedi. Vermazol tbt verdi. Bütün aile kullanmamızı söyledi .3 gün aç karnına .üç gün ara verip tekrar 3gun daha kullanın dedi .bi problem olabilir mi tbt kullanmamizda .hepimiz bir tane ictik.
Düzenleyen Eceyuksel - 09 Şub 2018 Saat 21:42 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118045 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
O ilac SADECE; tek doz verilince; Kil kurtlarina etki eder, diger solucanlar icin, 3 gun, gunde:2x1 tablet alinmasi gerekir.. Kullanilmasi zordur.. Siz; Andazol arayin.... Eczacinin tarifi gibi bir kullanim sekli yok! Goruyorsunuz degilmi, nasilda "BAKKAL" zihniyetli bir eczaci!!!..... Tuvalet kagidi kalmadi, zimpara verelim hesabi!! Flagyl yazan doktor da, sanki cok biliyorda, illede, sizin dediginizi yazmayacak.. Ahmagin teki!! Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Şub 2018 Saat 04:52 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|