|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
selamet
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: papağan gibi herşeyi tekrar ediyorGönderim Zamanı: 02 May 2017 Saat 15:50 |
|
kadir hocam merhabalar, benim 32 aylık (27.08.2014) oğlum var 1 haftadır oda bende çok ağır bir grip geçirdik bu hastalık boyunca sürekli anne burnumu sil anne burnumu sil belki 40 kere aynı şeyi tekrar ediyor, yada anne süt anne süt anne süt diye 40 kere tekrar ediyor hastalık öncesi vardı ama şimdi o kadar fazlaki artık sabrım kalmadı,ve susmuyor hocam aynı şeyi tekrar etmeye devam ediyor diyelim süt isedi o anda işim vardı geciktim ben o sütü verene kadar susmadan anne süt anne süt diye tekrar ediyor, ve ben bu durumdan korkmaya başladım otizm yada başka bir rahatsızlık olabilirmi yada bir doktora götürmem gerekiyormu hocam. allah razı olsun hocam, çok teşekkür ederim herşey için. rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin inşallah.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2017 Saat 20:23 |
|
Bir Psikiyatrist gorsun..
|
|
![]() |
|
selamet
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2017 Saat 20:35 |
|
kadir hocam bir tahminiz varmı, otizm olabilirmi hocam günlerdir çok moralim bozuk. internette araştırayım diyorum hep otizme bağlantılı bilgiler çıkıyor,size güveniyorum birtek kadir hocam allah razı olsun
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|