ÖZEL OKULLAR |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
ezel
Elmas Üye Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 6410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 09 Mar 2011 Saat 11:44 |
Kızlar ben okulları dolaşmaya başladım. Sizinde fikriniz olsun diye okullar hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istedim. Sizinde fikirlerinizi almak isterim. Belki birbirimizin gözü olur göremediklerimizi görmekte yardımcı oluruz
Özel Deniz Atı Okulları ( Kayışdağı) : En çok önerilen okullardan biri. İlk yabancı dili Almanca. Kontenjanı şimdiden dolu...
Eyüpoğlu Koleji : Merkez kampüste anaokulu yok. Anaokulları dağınık. Çocukların anaokulundaki arkadaşlarıyla ilkokula başlaması imkansız gibi.
BİLFEN Koleji (Çamlıca) : Aynı şekilde hiçbir kampüsünde anaokulu yok. Üstünden yüksek gerilim hattı geçiyor. Sınıf mevcutları çok kalabalık.
|
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
MELODİ
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 24 Mar 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 669 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Düzenleyen MELODİ - 15 Nis 2013 Saat 19:03 |
|
ezel
Elmas Üye Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 6410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hemen araştıracağım canım. Senin gözlemlediğin olumlu ve olumsuz taraflarını paylaşırsan çok sevinirim.
|
|
|
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2586 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tam anlamıyla çok bilğim yok ama Doğa koleji ve Alev okullarını da araştır derim...
|
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
iremis
Üye Kayıt Tarihi: 01 Mar 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hımm bırı doga mı dedı
|
|
ezel
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben Doğa koleji hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Önünden bile geçmeyi düşünmüyorum açıkcası Ama Alev okullarını araştıracağım.
Gezdiğim okullar arasında Doğuş grubu okulları var. Çok profesyönel bir okul bekledim görüşmeye giderken. yok yoktur diye düşündüm ama malesef. Yemekleri dışardan geliyor ne yedirdikleri belli değil. Yemekler günlükmü değilmi bilemiyorum. Sınıfta sadece bir öğretmen var yardımcı yok. Çocukların ihtiyacı olduğunda tuvalete götürmek için temizlikçiyi çağırıyorlarmış yada üzerini değiştirmek için Tuvaletleri falan çok kötü inanamadım.
Erdil Kolejini çok beğendim. Sınıfta 1 ana 2 yardımcı öğretmen var. Hepsi anaokulu öğretmeni. Sınıflar 12 kişi üstelik. Para kaygıları yok eğitime çok önem veriyorlar. Yemekleri hergün günlük taze mutfaklarında pişiyor. Büyük çocuklarla küçüklar karşılaşmasın diye yemekhanelerini bile ayrı tutmuşlar. Mutfakları, yemekhaneleri heryer tertemiz.
Daha gezeceğim okullar var. Hiçbiyeri atlamak istemiyorum. Sizinlede paylaşmaya devam edicem
|
|
|
|
iremis
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
iremis
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hadı ya aslında ben goruslerın herkesegore farklı oldugunu dusunuyorum tamam doga hakkında olumsuz dusunende var ama cok memnun olanda var ben mesele dogayı dusunenler arasındayım duyumlarından bıras bahsedebılırmısın
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|