Özel okul mu Devlet okulumu |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Yazar | |
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaşının kocası kafayımı yemiş yoksa eve girerkende okul diye sayıklanırmıymışönce bi merhaba falan dememişmi yoksayazık valla
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
uykun kaçmakta iyi olmuş uyandığında doramın üniversite vakti gelmiş olabilirdi
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
güzel bir paylaşım ama cok uzun :) bende herseyin aile de başladığnı düşünmekle beraber ister özel ister devlet olsun okuldan ziyade öğretmenin çok önemli olduğunu onaylıyorum...
|
|
kutlux
Üye Kayıt Tarihi: 24 Kas 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tabiki özel okul, bütçeniz müsait ise özel okulda çocuğumuz daha iyi eğitim görecektir.
|
|
Boşanma Avukatı
www.bosanmadavasinasilacilir.com Boşanma davaları hakkında merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz. |
|
ogrtm
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Eki 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
1.sınıftan 5.sınıfa kadar en iyi okul eve en yakın okuldur.benim görüşüm bu
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Benim evin yakınındaki okulun önünden geçerken satıcıları kendim gördüm şahit oldum ne haltlar karıştırdığına,yakın okulmu? Allah korusun...
Çocuğum servislerde sürünecek ama yapacak bişey yok..
Ben okulu kesinleştirdim..Evimize arabayla 20 25 dakika uzaklıkta,memleketimin sbs puanı en yüksek pilot okulu..İnş. hayırlı olur..5. sınıf öğretmeleriylede görüştüm sorup soruşturuyorum tanıyanlara takip etmeye çalışıyorum falan..
Öğretmenlerime bi sorum olacak..
Olgun yaşlı kendinden emin ama yorgun öğretmenmi..?Yoksa yeni göreve başlamış aşkla dolu fakat tecrübesiz öğretmenmi ?
Nasıl soru oldu bu ya,ayıp olmadı inş. öğretmenlerime ama nasıl sorulur bilemedim
cvp istiyom
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
ogrtm
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Eki 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yası genç dinamilk öğretmen ssanki daha avnatajl günümüz teknolojiyi kullanma ve öğretme ii bu yönden avantajlı.ama bu genelleme sonucu çıkarmısın
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yani bazen yaşlı tecrubeli öğretmenlerde kendini geliştirir ama eğer kendini geliştirmemiş çağın gerisindeyse genç dinamik öğretmen bence öğretmenlerin velileriyle görüş
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 3456> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|