Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > İlköğretim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Özel okul mu Devlet okulumu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Özel okul mu Devlet okulumu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2011 Saat 19:47
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

olur glüm olurr sabret bol bol dua ediyorum şansı açık olsun diye inş.kurada çıkarsınız canımSmileNukesen yinede b planını hazır tutDisapprove

dün bi arkadaşla konuşuyordum kocası eve girerken okul sayıklıyoduLOLLOLLOL

arkadaşının kocası kafayımı yemiş yoksaLOL eve girerkende okul diye sayıklanırmıymışLOLLOLLOLLOLLOLLOLönce bi merhaba falan dememişmi yoksaLOLLOLLOLLOLLOLLOLyazık  vallaLOLLOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zehra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2011 Saat 19:48
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

Dünürüm sayesinde dün gece benimde uykum kaçtıLOLLOLLOL az kalmış benim haberim yok şimdiden düşünmeye başladım Ermm

uykun kaçmakta iyi olmuş uyandığında doramın üniversite vakti gelmiş olabilirdi LOLLOLLOLLOLLOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
fatmabek Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

emir&yusufun annesi

Puanlar: 2809
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı fatmabek Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2011 Saat 00:21
güzel bir paylaşım ama cok uzun :) bende herseyin aile de başladığnı düşünmekle beraber ister özel ister devlet olsun okuldan ziyade öğretmenin çok önemli olduğunu onaylıyorum...
"Evrendeki her şey senin içindedir. Her şeyi kendine sor." Mevlana
Yukarı Dön
kutlux Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 7
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kutlux Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2011 Saat 01:28
Tabiki özel okul, bütçeniz müsait ise özel okulda çocuğumuz daha iyi eğitim görecektir.
Boşanma Avukatı
www.bosanmadavasinasilacilir.com
Boşanma davaları hakkında merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz.
Yukarı Dön
ogrtm Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ogrtm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2011 Saat 08:50
1.sınıftan 5.sınıfa kadar en iyi okul eve en yakın okuldur.benim görüşüm bu
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hilal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2011 Saat 01:02
Benim evin yakınındaki okulun önünden geçerken satıcıları kendim gördüm şahit oldum ne haltlar karıştırdığına,yakın okulmu? Allah korusun...
Çocuğum servislerde sürünecek ama yapacak bişey yok..
Ben okulu kesinleştirdim..Evimize arabayla 20 25 dakika uzaklıkta,memleketimin sbs puanı en yüksek pilot okulu..İnş. hayırlı olur..5. sınıf öğretmeleriylede görüştüm sorup soruşturuyorum tanıyanlara takip etmeye çalışıyorum falan..
Öğretmenlerime bi sorum olacak..
Olgun yaşlı kendinden emin ama yorgun öğretmenmi..?Yoksa yeni göreve başlamış aşkla dolu fakat tecrübesiz öğretmenmi ?
Nasıl soru oldu bu ya,ayıp olmadı inş. öğretmenlerime ama nasıl sorulur bilemedimEmbarrassed
cvp istiyomBig smile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
ogrtm Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 0
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ogrtm Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2011 Saat 01:04
yası genç  dinamilk öğretmen ssanki daha avnatajl günümüz teknolojiyi kullanma ve öğretme ii bu yönden avantajlı.ama bu genelleme sonucu çıkarmısın 
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 13231
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gülsen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2011 Saat 01:08
Yani bazen yaşlı tecrubeli öğretmenlerde kendini geliştirir ama eğer kendini geliştirmemiş çağın gerisindeyse genç dinamik öğretmen bence öğretmenlerin velileriyle görüş 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.