Özel okul mu Devlet okulumu |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Yazar | |
sengul
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10127 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
gülsenciğim yazı çok küçüktü okumak için büyüttüm şimdide okuyacağım..
|
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
sengul
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10127 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
İstanbul da özelde çalıştım daha sonra devlet okuluna atandım...
Her iki kurumda çalışan biri olarak yazılanların çoğuna katılıyorum...
|
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Şengülcüm o zamanlar biraz acemiymişim Sen yazınca ben de ilk sayfayı düzenledim teşekkür ederim unutulup böyle kalacaktı yoksa
|
|
3 melek
Üye Kayıt Tarihi: 17 Kas 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
merhaba 6. sınıfta ve 2. sınıfta okuyan çocuklarım var ;devlet okulunda.ben başarıyı getiren 1.aile 2. çocuk 3.öğretmen olduğunu düşünüyorum.üçü bir arada olmayınca olmuyor.eğitim okula başlayınca başlamıyor doğar doğmaz başlıyor, hatta anne karnında.ilk sayfada yazılanlara tamamen katılıyorum.
|
|
juclea
Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 87 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
gülsen hepsini okuyamadım(çok uzundu:) ) ama bi öğretmen olarak özel okulu tavsiye etmem.onların yaptığı sadece göz boyamak.özel okula gönderilipte dershane gönderilmeyen hiçbir çocuk genelleme yapmayayım ama başarılı olamıyor.ama devlet okulundaki birçok çocuk dershaneye gitmesede kendi çabasıyla başarılı olabiliyor
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende devlet okuluna gönderrceğim daha kayit olmadik ama olmak uzereyiz bu ayin sonujda belli olur :)) Aslinda özel okullarinda kendine göre artilari yok degil ozellikle dil konusunda ama sanirim insanlarin oncelikleriyle alakali biraz :)
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hangi okul karar verdin mi?
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
Gülsen
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ahhhh ifoooo ah desme yarami kafam hallac pamugu gibi henuz karar vermedim ama 2 gune verecegiz sanirim :))
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 6> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|