Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - özel hastanemi devlet hastanesimi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuözel hastanemi devlet hastanesimi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 02:33
AngryAngrybende özelde yaptım adı batsın 8 ay gittiğim hastane beni sezaryan istiyorum diye 12 sat bekletecekti ordan sancılı bir şekilde çıktım hemde amelyat önlüğü falan giydirmişlerdi daha sonra bir hastane daha gezdim onuda beyenmedim 3 hastanede doğurdum saat sabahın 5 i ben hastane arıyorum neyseki son gittiğim iyi çıktıda orda doğum yaptım herkes sağolsun çok ilgiliydi hala aynı hastaneye gidiyorum bebeğim için ama burdan o terbiyesis dr sesleniyorum yarın öbür gün senin çocklarında aynı duruma inşallah düşmezler benden beddua aldı hemde çokkkkAngryAngry
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 15:24
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

AngryAngrybende özelde yaptım adı batsın 8 ay gittiğim hastane beni sezaryan istiyorum diye 12 sat bekletecekti ordan sancılı bir şekilde çıktım hemde amelyat önlüğü falan giydirmişlerdi daha sonra bir hastane daha gezdim onuda beyenmedim 3 hastanede doğurdum saat sabahın 5 i ben hastane arıyorum neyseki son gittiğim iyi çıktıda orda doğum yaptım herkes sağolsun çok ilgiliydi hala aynı hastaneye gidiyorum bebeğim için ama burdan o terbiyesis dr sesleniyorum yarın öbür gün senin çocklarında aynı duruma inşallah düşmezler benden beddua aldı hemde çokkkkAngryAngry

işte benimde özel konusundaki tereddütüm bu yüzden gittiğim anda doktor olmazsa ve ters bir durum olursa diye çok korkuyorum. yoksa diğer yönlerden özel hastane muhakkak daha iyi.. en azından ilgi ve güleryüz var
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kas 2007 Saat 16:28
Ben de özel hastanede doğurdum. Ama özel iyi, devlet kötü gibi bir genellemeyi asla yapamam. Hastaneden hastaneye değişir sonuçta. Genellemeden nefret ederim. Ben şanslıydım. Şeker gibi bir doktorum vardı. Evde yaptığım hamilelik testi pozitif çıktığından doğurana kadar ona gittim. Özel bir hastanede. Çok bilgili, becerili, hafızası çok kuvvetli bir bayandı. Hatta her ay kilomu hatırlayıp yüzüme vuruyordu :))) Her şeye çare buldu bir tek iştahıma çare bulamamıştı zaten :) Bu arada bağıran çağıran, orası burası görünen de yoktu doğum yaptığım yerde. Korkmadım. Koridorda gezerken rastladığım arkadaşlara moral bile verdim "Şıpadak doğurursun merak etme" diye... Sanki ben kelin ilacı varmış gibi :)))
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 15:49
duygu süpersin valla inşallah bende şıpadak doğururumLOL
özeldemi yaparım devlettemi bilemiyorum ama bir daha doğum yaptığım hastanenin kapısından bile sokmayacaklarına eminim. neler yapıcam onlara kimbilir o sancılarlaLOLEvil%20Smile
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 11988
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kas 2007 Saat 16:08
İL DEĞİŞTİRİRSİN BENİM GİBİ BEN İLKİNDE YIKTIM ORTAIĞI İKİNCİYİ İSTANDULDA YAPTIM LOLLOL
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12436
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 15:53
Doktorum devlet hastanesinde çalıştığı için doktorum sezeryanı gerçekleştirdi.
Yukarı Dön
nil2007 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 854
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 17:11
benim doktorumda devlet hastanesinde çalıştığı için bide eşimin işi doktorlarla ilgili olduğu için oda bana devlet hastanelerini öneriyor
Yukarı Dön
incimercan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 125
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 19:07
ben eğitim araştırma hastanesinde sezeryan doğum yaptım.  doktorumun tavsiyesiyle gittim. çok çok çok memnun kaldım.. doktorum orayı tavsiye etmeseydi özele bir sürü para bayılacaktım boşu boşuna.. ama iyi araştırmak lazım. önceden mutlaka birkaç kez gidip denemek lazım ilgiyi alakayı.. doğum zor iş.. insan güleryüzlü insanlar istiyo çevresinde.. özellerde bunun riski yok ama.. hep güleryüzlüler...

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 8>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.