ben sezeryanla doğurdum sancı odasımıydı bilmiyorum bir odada 3-4 yatak vardı beni kalp atışlarını dinlemek için bir cihaza bağladılar o sesi unutamıyorum bende zaten heyecanlı durumdayım eşimi almadılar birde neydi adı bi torba takıyolarya

bak unuttum adını sondajmıydı anladınız siz onu

işte onu taktılar 1 saat dr bekledim bi odada ayyy o çok kötüydü sanki tuvaletim gelmiş gibi oluyo hasta bakıcı sal diyo zaten torba onun için takıldı diyo

ay yok çok fena durumdu birde yangın alarmı çalmazmı napcam bilemedim

elimde torba sünnetli çocuklar gibi yürüyom
ben devlet hastanesinde doğurdum dr um iyiydi testlerimide o hastanede yaptım sayılır araştırma hastanelerine gittim ama sonuçları hep o hastaneye dr uma getirdim sonra muayene hanesine gittim onun çünkü hastanede güzel bakmıyolar cihazlar eski ama muayenehanesi harikatdı 3 kere gittim sonuncuda para almadı güzel güzel baktı cd ye cekti resmini çekti 3 boyutlu ultrasonda bana doğumu özelde istersen şu hastanede şu ücretle doğurturum dedi ama benim imkanım yok dedim devlette doğurtun dedim nöbetçi olduğu güne gün verdi bağkurla hiç para vermeden doğurdum (bağkura verdiğim parayı saymıyom) e bide doğumamı para vereyim hastane yeniydi bir kaç aylık meşhur Süleymaniye doğum evinin bi şubesi gibi dr lr süleymaniyenin dr ları hastane yeni ama dr lar eski daha önceden dolaşmştım zaten odalar tertemizdi tek kişiklik odada kaldım sadece aç kaldım yemeklerde iş yoktu hep eşimden istedim onun dışında refekatcı ve yol parası dışında bi masrafımız olmadı haa bide bahşiş