|
oyuncaklar |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 82838485> |
Yazar | |
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 8280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kız Efeyi geçen gün Tübay'ın kızıyla sözledik Erene Reyyan olur ama Ayşegül beni vurur topuklarımdan alimallah
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kevser ![]() Moderatör ![]() Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 5354 |
olmaz yaaaa efe şevvalin olsun
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9496 |
kaynana bozdu sözü Şevval Efenin artık hadi hayırlısı olsun açın bir söz topiği kutlamaya gelelim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gülsennn maaşallah yavruma...ne hamarat,ne akıllı öyle ne kadar muntazam ve düzenli yapmış afferin ona...
Bu arada dün seni rüyamda gördüm bir kızın varmış ![]() ![]() |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
![]() |
|
Bebegimingüncesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Tem 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bebegimingüncesi
Öncelikle merhabalar;
tamda bu şekilde düşünen anneler için hangi dönemde hangi oyuncakları kullandığımız paylaşmaya devam ediyorum,belki sizlerede fikir verebilir. Bu halkalar çok işimize yarayacağı belli.Zaten oğlum küçüklüğünden bu yana halka dizmeye bayıldığından bu oyuncak da oldukça ilgisini çekti.Fakat benim amacım burda kalın-ince kavramını öğretmek.Bakalım ne kadar başaralı olacağız ama şimdilik iyi gidiyoruz.Bu oyuncakla yine renk çalışması, büyük-küçük kavram çalışması ve el-göz kordinasyonu sağlanabilir. Düzenleyen yasemin - 19 Tem 2013 Saat 21:10 |
|
http://burcu-kaan.blogspot.com/
|
|
![]() |
|
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 735 |
17 ay 11 günlük oğlum hhiçbir oyuncagı ile uzun süre oynamayı sevmiyor. maksimum 5 dk arabalarla ya da toplarla oynar bırakır. :(
|
|
|
|
![]() |
|
BegumMidilli ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BegumMidilli
arkadaşlar merhaba,
ben çocuğumun doğduğu ilk günden beri reklam yasakkullanıyorum. avustralyalı bir marka olması, ürünlerini çocukların gelişimine göre üretmesi gerçekten çok iyi. mesela ürünlerin çoğunda siyah beyaz şeritler var ilk başta bunlar ne işe yarar tüm oyuncaklarda var diye düşünüyordum araştırmalarıma göre oyuncaklarda siyah beyaz kullanılmasının nedeni bebekler ilk önce siyah ve beyazı seçebiliyorlarmış ve playgro bunu düşünerek üretmiş ürünlerini ayrıca çoğu oyuncağından bebekler dişini kaşıyabilsin die aparatlar koymuşlar bence çok deneyimliler bu konuda bu nedenle hep ..............oyuncaklarını tercih ettik hiçte pişman değiliz Düzenleyen yasemin - 01 Eki 2013 Saat 18:39 |
|
![]() |
|
Ceybebe ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mar 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Merhaba Anneler,
Mağazamızın en çok satan oyuncaklarından biri olan "Chi... Videolu Konuşan Çiftlik" ürününü tavsiye ederiz. Hem eğitici hemde çocuğunuzuz eğleneceği bir oyuncak arıyorsanız tam size göre. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 82838485> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|