oyuncaklar |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 85> |
Yazar | |
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben emir 9 aylıkken play... un eğlence merkezini almıştım hala arada bir oynuyor hemde çocuğunuzu ayakta durmaya tesvik ediyor hala hiçbir parcası kırılmadı sağlam yani 7 aylıkken bile alabilirsiniz ayaksız da kullanılabiliyor
sadece devavantajı pilleri
biraz pahallı buyuk ve 4 tane
|
|
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Emel canım çok teşekkür ediyorum Bunları incelerim ben artık
Fatma o eğlence merkezini ben de almayı düşünüyorum canımmm.
|
|
emelaker
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 644 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
rica ederim duygucum zevkti benim için.. fatmacım bizim piyano yürüteçteydi,yazmıştım daha önce çıkardık onu ama ona benzer bir şey vardır herhalde...ben şimdi fis..r p..ce'ın kulağına,göbeğine basınca basılan yerini söyleyen oyuncağını almayı düşünüyorum..türkçe konuşuyor,belki görmüşsünüzdür... |
|
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
O çok pahalı kurabiye kavanozu daha iyi geldi sanki eğitici o açıdan daha çok tavsiye ederim canım. 6-36 ay arası kullanılıyor. Sadece tavsiye ama sen bilirsin
|
|
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
walla al canım ben pişman olmadım aldığıma sağlam çıktı baya 2.çocuga da saklarım ben onuuu
parasının hakkını verdi kanımca
|
|
fatmabek
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
emelcim bence de ondan alma cabuk sıklır ve pahallı işlevine gore
|
|
emelaker
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 644 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kızlar kararsız kaldım valla şimdi..neyse biraz önce int.sipariş verdiğim çiftlik hayvanlarıyla ilgili küpler geldi,bir süre onunla meşgul olucaz,sonrasını düşünürüz...
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Egemen'e almıştık biz de ondan. Sağlam olmasına sevindim çünkü devamlı alıp alıp yere atıyor parçalarını. Küt pat ses çıkarsın diye. Güzel bir oyncak ama uzun süre oyalanıyor çıkarınca.
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 85> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|