oyuncaklar |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 85> |
Yazar | |
duygu
Kıdemli Moderatör Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Şu bahsettiğiniz tv oyuncağından bende de var.
Hatta Egemen'in fotoğraflarından birinde net oladak çıkmıştı. Melodisi çok güzel. Hala çal diye alıp bana getiriyor.
|
|
ALPELLA
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 12205 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kızlar doğru anladım değil mi çocugunuza dünyanın parası vererek aldığınız müzikli toplu sesli oyuncakları değilde sevdiği oyuncakları soruyorsunuz değil mi ? Eğer öyleyse bizimkinin ençok sevdiği oyuncak kepçe, tava, kaşık, çatal, bardak evde mutfak dolaplarını hep bağladık artık ne biçim çocuksa artık
Ama oluşuma çok haksızlık ta etmeyeyim kamyonu var bir tane büyük onun içine ıvır zıvırları doldurup oynamayı seviyor
|
|
emelaker
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 644 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
duygu ve fatma...ay kızlar kusura bakmayın yaa...fot.mak. azizliğine uğradım,dünden beri çekim yapmaya çalışıyorum,çekiyor kayıt etmiyor valla rezil oldum..şimdi eski mak. şarja taktım onunla denemeye çalışıcam,onunda görüntüsü pek iyi değil ama ....bakalım nasıl olcak...
|
|
emelaker
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 644 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
emelaker
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
emelaker
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benimki de aynısından ama bıktııı eskiye oranla
sayesinde 2 tencere bir tava gitti
ama şimdi yenilik istiyooooo
|
|
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bence cok guzel cıkmışlar teşekkür ederim
ben su hayvan sesleri çıkaran piyanodan almayı dusunuyorum
oğlum hayvanları cok seviyor maşallah en cok kopek ve kusları
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 85> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|