oyuncaklar |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 85> |
Yazar | ||
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2008 Saat 20:06 |
|
eğer bebeğinizin yaşını ve su an en sevdiği oyuncakları yazarsınız beni de hangi donemde hangi oyuncakları ve oyunları seviyor yonlendirmiş olacaksınız teşekkür ederim
mesela benim oğlumu suan evdeki hiçbir oyuncak tatmin etmiyor
3 tekerlekli ve pedallı bisiklet sipariş ettim evde gezssin diye
bakalım sevecek mi yazarım burdan
Düzenleyen hilal - 16 Haz 2009 Saat 21:35 |
||
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Benimki en çok mama sandalyesine bağladığım müzikli oyuncağını seviyor. Süper bir şey ve çok ucuza aldım. Fotoğraflar bölümünde görebilirsiniz. Bir de kurabiye kavanozu aldım. Ona da bayılıyor. İple onu da mama sandalyesine koyabiliyorum atmasın diye.
Aklıma geldikçe yazarım.
Ay aklıma geldi bile. Bebek arabasında bir kelebeği var çekince titreşiyor. Onu da çok sever. Uyandığı zaman kendisi ilk onu yapar. Gece yatağının kenarına takıyorum hiç üşenmeden de. Sabah 1 saat fazladan uyuyorum
|
||
botag
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 31 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 691 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
kızım 10.5 aylık.Basınca şarkı çalan kitabı var. Biraz gürültülü ama Ona bayılıyor. 8 aylıkken almıştım.sürekli basıp şarkı dinliyor.sayfalarını açıp resimlere bakıyor
|
||
emelaker
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 644 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
benim kızım 18 aylık,piyanosu var kuş,ördek sesleri falan çıkaran onu çok sever,birde tv gibi bi oyuncağı var kuruyosun hayvanlar geçiyo müzikle beraber...şimdi int. oyun küplerinden sipariş ettim,bakalım nolcak....
|
||
duygu07
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7483 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Emel canım o piyano benimkinden galiba. Fotoğraflar bölümünde gördü mü benimkini? Acaba o değilse özelden bana yazar mısın canım?İncelemek istiyorum. Bir de Tv oyuncağını da yazarsan sevinirim tatlım Ben çok oyuncak inceliyorum da...
Bu arada Kıymet Teyzesi kızıma emeklesin diye balık almış. Şarkı söyleyip gezen bişi. Çok güzel ama atıp birkaç yerini kırdı bile. Ama balık halen yürüyor yüzgeçlerini çırpıyor. Aaaaa bir de kızım o balığı yatık tutunca ouuuooooo diye garip sesler çıkartıyor ondan çok korkup önünden itişine bauılıyorum. Çok şeker oluyor ayyyy
|
||
fatmabek
Altın Üye emir&yusufun annesi Kayıt Tarihi: 25 Ara 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2809 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
ewet su piyanoyu bende merak ettimmm bi bakıyım bulamassam sana sorarım emelcim
duygucum bende senin gibi oyuncak meraklısıyım cok arastırıp az ve öz almaya calısıyorum
bu arada sana tom...nin ibisiklete donusebilen (ilk bisikletimi) tavsiye ederim uzun süre kullanabileceği ve cocugunu ayakta tutmaya hatta yurumeye tesvik edecek bir urun |
||
fatmabek
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
duygum net belli olmuyor baktım piyanoya
su mama sandelyesine aldığın oyuncagın marka fiyat ve nerden aldıgını yazsana canımmm ozelden
emelcim sen de su tv yi ve ayrıntıları atsan bana ozelden
|
||
duygu07
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
Canım markası yok ki bendeki oyuncağın
Ama Toys.... ünlü mağazadan aldım. Orda tarif edersen varsa mutlaka bulurlar. Şey diyebilirsin mesela. Önde küçük kitap görünümlü bir piyano. Sayfayı çevirince hayvan sesleri diğer sayfada ise taşıt sesleri var. Diğer bölümünde de müzikler falan var dersen bulurlar. Fiyatı 10,90 YTL. Fiyatına göre çok uygun bir şey.
Bu arada mama sandalyesine bağlama fikri benden çıktı canım. Yoksa öle bağlanmıyor Bir iple işi çözdüm ben.
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 85> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|