Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
lagrima
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 624
|
Gönderim Zamanı: 04 May 2012 Saat 12:09 |
dilek yiğitcan Yazdı:
canım ben hındıstan cevızıznı toz şekeri rendelıyıp sarmısak döveceğiyle dövduk iyiyce az mıktarda anne sütüne katmıştım tatlı kaşığiyla taze taze yapıyodum az az ver ağzına yutuyo ozamanı |
mamadan öncemi sonramı vereyim? günde kaç kez?
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
lagrima
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 May 2012 Saat 12:25 |
beria Yazdı:
kısır döngü, siz öfkelisiniz çocuk çığlık çığlığa uykusuz...
siz sakin olmadan o sakin olamaz... havalar ne sıcak ne soğuk, siz de çocuk da kendinize dikkat etmelisiniz, anne sütü sizdeki sorunu da çocuğa geçirir...zaten stres ve uykusuzluktan süt de kalmamış... ben oğlumun sancılarında havlu ısıtır kıyafetlerinin üzerinden sarardım, omzuma da alır sırtını ovarak sakinleştirirdim, kaka da yapamadığına göre sancısı var, ben onun önüne damla kullanarak geçtim, pek tavsiye edilmez kullananlar çok eleştirilir, ama ben çatır çatır kullandım çocuğum da ben de rahat ettik...korktum söylenenler olur diye ama hiç de bir şey olmadı şükür... yalnız ben kendime çok dikkat ettim, ben hiç üşütmedim, çocuğun ortamını da 23-24 derece ısıda tutarak onu da üşütmedim...büyüdükçe o ısı düşüyor zaten.. öyle dedikleri gibi 21 derecede tutsaydım oğlum gaz sancısından ne çekerdi kim bilir... çok zor geçer inşeAllah kolaylık diliyorum... |
ne damlası? bende kullanayım? kaka yapamadıgından ıkınıp duruyor ve 2 3 günde bir yapıyor :(
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
lagrima
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 May 2012 Saat 12:27 |
sedesa Yazdı:
canım bildiğim kadarıyla senin bebek emmiyordu seni değil mi? öyleyse biberon kullanıyordur.... beberondan emilen mama ya da süt bebeğin daha çok hava çekmesine sebep oluyor diye biliyorum... hatta bunun için özel biberonlar da var anneden emdiği gibi gelsin süt diye....
umarım hafifler bir an önce gazınız... biz de çok çektik gazdan.... beynin zonklamaları çok tanıdık bana da... ama insan çok öfkelenebiliyor o zaman yorgunluktan ve sonra vicdan azabı duyacağı durumlarla başbaşa kalabiliyor.... sana destek sağlayabilecek birilerine ihtiyacın var acilen.... |
o biberonlardan aldım tonla para döktüm biberonlara zaten gazımız azaldı onlardan sonra ama genede maşallahı var ve kaka yapamıyor.. neden olabilir ki?
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
lagrima
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 May 2012 Saat 12:27 |
hüseyin can Yazdı:
acı elma yağını dene canım.2 ayağının altına ve göbeğinin kenarlarına bi pamukla sür çok iyi geliyor anında gaz çıkartıyor ben denedim çok da memnun kalmıştım |
o bizde işe yaramıyor cnm
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
lagrima
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 May 2012 Saat 12:56 |
Şehnaz Yazdı:
Erkek çocuğu demek gaz demek canım maalesef bunu çekeceksiniz. Bizde çok çektik. Ama ne damla, ne yağlar, ne bitkisel ürünler işe yaramadı. Daha öncede yazmıtım sana ama evin soğuk olduğunu yazmıştım. Biz tek çare o çok sıcak olmayan kovaya sokarak ayak hareketleriyle gazını atarak rahatlatırdık. Ama yinede çok kıvrandığı zamanlar oldu. Sanırım sizinkide kolik gaz sancısı var. Ama arkadaşların dediği gibi sen sinirli olursan onada o negatiflik geçer ve uykusuzluk sürüp gider. Ben uykuyu sevmediğim için hiç problem yapmadım bunu. Ben hep şunu derdim. Oğlumla çok zaman geçiriyorum. Hiç deliksiz uyumadı 4 yaşında ve hala geceleri mızırdanır ve uyanırım. Bu yaşa kadar benim deliksiz uyku sayım 5'i geçmez. Ama sağlıklı, eli, ayağı düzgün bin şükür. Mutluyum. Erkek çocuklarında bağırsak uzunluğu kız çocuklarına göre daha uzun olurmuş ve vücutta şekil alırken böyle kötü bir süreç yaşarlarmış. Biraz sabır, sakinlik sonucunda herşeyin yoluna gireceğini umuyorum  . |
tabi çok şükür bulana kadar neler cektim. ama uykusuzluk beni baya yıprattı.
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
lagrima
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 May 2012 Saat 12:57 |
lagrima Yazdı:
Şehnaz Yazdı:
Erkek çocuğu demek gaz demek canım maalesef bunu çekeceksiniz. Bizde çok çektik. Ama ne damla, ne yağlar, ne bitkisel ürünler işe yaramadı. Daha öncede yazmıtım sana ama evin soğuk olduğunu yazmıştım. Biz tek çare o çok sıcak olmayan kovaya sokarak ayak hareketleriyle gazını atarak rahatlatırdık. Ama yinede çok kıvrandığı zamanlar oldu. Sanırım sizinkide kolik gaz sancısı var. Ama arkadaşların dediği gibi sen sinirli olursan onada o negatiflik geçer ve uykusuzluk sürüp gider. Ben uykuyu sevmediğim için hiç problem yapmadım bunu. Ben hep şunu derdim. Oğlumla çok zaman geçiriyorum. Hiç deliksiz uyumadı 4 yaşında ve hala geceleri mızırdanır ve uyanırım. Bu yaşa kadar benim deliksiz uyku sayım 5'i geçmez. Ama sağlıklı, eli, ayağı düzgün bin şükür. Mutluyum. Erkek çocuklarında bağırsak uzunluğu kız çocuklarına göre daha uzun olurmuş ve vücutta şekil alırken böyle kötü bir süreç yaşarlarmış. Biraz sabır, sakinlik sonucunda herşeyin yoluna gireceğini umuyorum  . |
tabi çok şükür bulana kadar neler cektim. ama uykusuzluk beni baya yıprattı. aglarken hiçbir sese tepki vermiyor. mızırdanırken çalıstırıyorum zaten ama çokda etki etmiyor benimkine. |
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
lagrima
Kıdemli Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 May 2012 Saat 12:59 |
lagrima Yazdı:
lagrima Yazdı:
[QUOTE=Şehnaz]Erkek çocuğu demek gaz demek canım maalesef bunu çekeceksiniz. Bizde çok çektik. Ama ne damla, ne yağlar, ne bitkisel ürünler işe yaramadı. Daha öncede yazmıtım sana ama evin soğuk olduğunu yazmıştım. Biz tek çare o çok sıcak olmayan kovaya sokarak ayak hareketleriyle gazını atarak rahatlatırdık. Ama yinede çok kıvrandığı zamanlar oldu. Sanırım sizinkide kolik gaz sancısı var. Ama arkadaşların dediği gibi sen sinirli olursan onada o negatiflik geçer ve uykusuzluk sürüp gider. Ben uykuyu sevmediğim için hiç problem yapmadım bunu. Ben hep şunu derdim. Oğlumla çok zaman geçiriyorum. Hiç deliksiz uyumadı 4 yaşında ve hala geceleri mızırdanır ve uyanırım. Bu yaşa kadar benim deliksiz uyku sayım 5'i geçmez. Ama sağlıklı, eli, ayağı düzgün bin şükür. Mutluyum. Erkek çocuklarında bağırsak uzunluğu kız çocuklarına göre daha uzun olurmuş ve vücutta şekil alırken böyle kötü bir süreç yaşarlarmış. Biraz sabır, sakinlik sonucunda herşeyin yoluna gireceğini umuyorum  . |
|
tabi çok şükür bulana kadar neler cektim. ama uykusuzluk beni baya yıprattı. aglarken hiçbir sese tepki vermiyor. mızırdanırken çalıstırıyorum zaten ama çokda etki etmiyor benimkine.
|
Rabbim sana emanet!!
|
 |
Gldn
Katılımcı Üye
Puanlar: 407
|
Gönderim Zamanı: 04 May 2012 Saat 15:39 |
öncelikle acil şifalar rabbimden inşallah  sütünü sağarak veriyorsun bildiğim kadarıyla sıcaklığına çok dikkat et aman fazla sıcak olur da ağzı yanar diye tereddütle ısısı düşük oluyorsa dışardan ne yapsanız işe yaramaz gazı olur mama veriyorsanız ılık su takviyeside bağırsaklarına iyi gelebilir şifa ve sabırlar diliyorum
|
|
 |