merhabalar hocam,
maalesef sizi yeni keşfedenlerdenim.geçen yıl oğlum sık sık hastalandığı sırada bu bilgileri okumuş olsaydım çok daha az ilaç içmiş olacaktı oğlum :(
32 aylık bir oğlum var.14,200 gr ve 92 cm (boyu biraz kısa geliyor bana,arada onunla ilgili fikrinizi de sormuş olayım)
yaklaşık bir haftadır burnunda su gibi akıntı var.burnu tıkandıkça sinomarinle açtık.cumartesi 38,8 e kadar çıkan hafif ateşi oldu.gece bir ölçek calpol verdim tekrar çıkmadı.2 gündür de çok gürültülü bir öksürük başladı.doktora gittik,ciğerleri temizmiş.geniz akıntısı öksürük yapıyor dedi.ama sol kulakta ödem sağ kulakta da kızarıklık varmış.geçen yıl 2 defa otit geçirdi,bir defa da havale geçirdi o sırada.açıkçası ilaç kullanmaktan nefret eden ben bile doktorlar ne yazarsa kullanır oldum bu yüzden.bugün de amoklavin bid 400/57 ve aferin yazdı doktor.eski maillerinizi okudum.ama geçen yılki kötü deneyimlerimden ötürü bir kez de size sormak istedim.bizim durumumuzda da iliadin kullanımı yeterli olur mu? kan sayımı yaptırayım mı? sadece öksürüğü var.ateş yok 2 gündür,halsiz ve keyifsiz sadece.kulağı ağrısa söylerdi,öyle bir sıkıntısı da yok anladığım kadarıyla.şimdiden cevabınız için çok teşekkürler