Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - osmanim sünnet olacak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuosmanim sünnet olacak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4515
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 09:10
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

iyi olacaktır canım ya . sünnet oluyor oğlun ne mutlu sana promlem olsada olmasada sünnet olacakk öyle düşün . bu sayade promlemlerindende  kurtulacak WinkWink
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

ilk önce duydugumda bende öyle düsündüm nasil olsa birgün olacakti ama bu kadar erken düsünmemiistim neyse hayirlisi ins iyi olur da bi daha problem cikmaz
cok teskür ederim destegin icin
Yukarı Dön
ALPELLA Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12205
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 09:18
Canım benim

İki oğlumu da bu yaz sünnnet ettirdim emin ol bana küçükken yapılan sünnet daha ağrısız ve çabuk iyileşiyor 9,5 yaşındaki alper basbas bağırırken arda yemeğini yedi küçük diye üzülme Wink bu 1

2- eğer bu bebeğinin sağlığı için gerekliyse yaptırman daha doğru diye düşün ve panik yapmaWink

3- hayatta karşına bir çok zorluklar çıkacak. sen güçlü bir kadınsın herşeyden önce iyi bir annesin. her zamanda yanında birinin olamayacağını düşünerek kendine güvenip ben bunu yaparım, ben bunun üstesinden gelirim de bak ne kadar kolay olacakWink

ama doktor beyin yazdıklarını okudum, dikakte al bence bir iki dr a daha danış hani para kopartmak için yapmasınlar gerçekten Confused 

haydi bakalım artık güzel haberlerini bekliyoruz. bol şans.....

Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 10:49
canım öncelikle geçmiş olsun benim yiğenimin de idrar ile ilgili problemleri vardı doktor sünnet dedi 1-2 yaşına kadar olması gerek dedi doktor en geç hemen yaptırdılar. Bebekken deri ince yeni olduğu için iyileşmesi daha çabuk oluyomuş ve çok çabuk iyileşti. Korkmaz sakın... güçlü olman gerekiyo... Sünnetten sonra sırf sen olacaksın yanında oyüzden çok dikkatli olman gerekiyo sabırlı olacaksın.. Biliyorum şuan sana söylemesi kolay gelde bana sor diyosun ama anneler herzaman güçlü olmak zorunda ne olursa olsun

Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10862
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 13:10
canım sen hiç sıkma canını küçükken yapılan sünnette kesinlikle ağrı sızı hissetmiyorlar ve çok çabuk iyileşiyorlar benim oğlum 3,5 aylıkken sünnet oldu mesela,içini ferah tut ve dr.lere güven,acil şifalar dilerim canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 15:30
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

Canım benim

İki oğlumu da bu yaz sünnnet ettirdim emin ol bana küçükken yapılan sünnet daha ağrısız ve çabuk iyileşiyor 9,5 yaşındaki alper basbas bağırırken arda yemeğini yedi küçük diye üzülme Wink bu 1

2- eğer bu bebeğinin sağlığı için gerekliyse yaptırman daha doğru diye düşün ve panik yapmaWink

3- hayatta karşına bir çok zorluklar çıkacak. sen güçlü bir kadınsın herşeyden önce iyi bir annesin. her zamanda yanında birinin olamayacağını düşünerek kendine güvenip ben bunu yaparım, ben bunun üstesinden gelirim de bak ne kadar kolay olacakWink

ama doktor beyin yazdıklarını okudum, dikakte al bence bir iki dr a daha danış hani para kopartmak için yapmasınlar gerçekten Confused 

haydi bakalım artık güzel haberlerini bekliyoruz. bol şans.....

cok tesekkür ederim ablacim destegin icin bugün bende dahi iyimserim dr yazdiklarina biraz sasirdim böyle bir cevap bekleiyordum ama iyi oldu sabah bize baya uzak bir cocuk doktoru var ona muayeneye götürdüm ve saat 4 te baska bitaneye daha gösterecegim bakalim ne olcak sabah ki osmani görünce gerek duydu bakalim bu ne diyecekBig%20smile
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 15:55
Orjinalini yazan: küçük kanaryam küçük kanaryam Yazdı:

canım öncelikle geçmiş olsun benim yiğenimin de idrar ile ilgili problemleri vardı doktor sünnet dedi 1-2 yaşına kadar olması gerek dedi doktor en geç hemen yaptırdılar. Bebekken deri ince yeni olduğu için iyileşmesi daha çabuk oluyomuş ve çok çabuk iyileşti. Korkmaz sakın... güçlü olman gerekiyo... Sünnetten sonra sırf sen olacaksın yanında oyüzden çok dikkatli olman gerekiyo sabırlı olacaksın.. Biliyorum şuan sana söylemesi kolay gelde bana sor diyosun ama anneler herzaman güçlü olmak zorunda ne olursa olsun

cok tesekkür ederim canim hayirlisiyla atlaticazSmile
Yukarı Dön
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eyl 2008 Saat 15:57
Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

canım sen hiç sıkma canını küçükken yapılan sünnette kesinlikle ağrı sızı hissetmiyorlar ve çok çabuk iyileşiyorlar benim oğlum 3,5 aylıkken sünnet oldu mesela,içini ferah tut ve dr.lere güven,acil şifalar dilerim canım hayırlı haberlerini bekliyorum
destegin icin saol hayirlisiyla atlatacazBig%20smile
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3462
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Eyl 2008 Saat 13:27
canım benim eminim seni korkutan aslnda yapılacak olan sünnet değil tam narkoz ve sekiz dikiş demesi ne desek boş olduğunu biliyorum sonçta can.ama bak  başından böyle birşey geçmiş bir arkadaşımız var aramızda ve sana hiçbir sorun olmadığını ve sağlık durumlarınında çok iyi olduğunu yazmış inşallah bu içini azda olsa rahatlatır Allah yardımcınız olsun canım acil şifalar diliyorum.
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.