Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İç Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - orta siddetli astım
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumorta siddetli astım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kortopcu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 95
Mesajın Direkt Linki Konu: orta siddetli astım
    Gönderim Zamanı: 15 Oca 2013 Saat 16:53
Hocam mrb oglumun atesi hala dusmedi cmt gununden beri antibiyotik kullunmamiza ragmen dun gece fitil verdim dustu ama oksuruk mahvediyor bizi goz damarlari belirgin bi sekilde kirmizi  :( dr kan testi akciger grafisi alllerjik bir yigin testler yapildı kan sonucunu aldik WBC:11.95 CIKTI normal dedi yani ama novasef ignne 3gun brcanily ve suprafed ilaclar verdi inanin ne yapacagimi bilemiyorum oksurukten kipkirmizi oluo ve atesi 38.5 leede ne yapmaliyim hocam ????RBC ; 5.6 HCT 41.6    krese gitmemesi gerektigini odasinda pelus oyuncak oda parfumu vs olmayacak yatark biberonla biseyy icmeyecek dedi ;((
HEdİyE GiBi GeLdİn HoŞgElDin..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118465
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2013 Saat 06:52
Agir bir Grip geciriyor, o ilaclarin HICBIRINI, hele IGNELERI sakin kullanmayin.  Dedigi hicbir seye inanmayin, hicbir sey yapmayin, hicbir kistlama yapmayin veya esyalari degistirmeyin. Toplamda; 4-5 gun atesi olacak, oksuruk en az 2 hafta DAHA  surecek...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.