Orta kulak iltihabı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Fatımasare
Üye Kayıt Tarihi: 23 Şub 2019 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatımasare
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2019 Saat 00:25 |
İyi akşamlar hocam bugün öğlen kızım yanağım ağrıyor diye 1 saat ağladı doktora götürdüm orta kulak iltihabı var kulak zarı delinmek üzere dedi ve augmentin es 600+42.9 mg antibiyotik verdi günde iki kez yarım ölçek ve otrivine sprey verdi ama kızımın akşama kadar başka ağrısı olmadı hafif ateşi oldu ne yapmam gerek hocam cevaplarıniz için simşimdi teşekkürler
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Hic mi yazdiklarimi okumadiniz?? Kulak agrisi nerede ise HERGUN konusuluyor….. SAKIN Antibiyotik baslamayin.. Hele 20 kilonun altinda ise, zaten cok gelir. Iliadin bile; (kulak agrisi oldugunda) DAMLA olanini kullanin.. Sakin Turkiye'de cocuk doktorlarina inanmayin.
|
|
Fatımasare
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatımasare
|
Çok teşekkürler hocam şükür bugün hiç ağrımız olmadı ama grip başlangıcı var bu iltihabtan kaynaklı olabilir mi birde burun tıkanıklığı na illadin damla kullanmayım mı
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Kulak agrisi yoksa: kulak iltihabi da YOKTUR... Gerisini okuyun..
|
|
Fatımasare
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatımasare
|
İyi geceler hocam grip olduk henüz devam ediyor ve öksürük te var sizin dediğiniz yönemleri yaptım illadin damla kullandım 3 gün bugün gece kızım ağlayarak uyandı yine bu sefer diğer kulağı cigliklar atiyoa illadindamla ya ara vemistiim ne yapmalıyım hocam degerde vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ler
|
|
Fatımasare
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatımasare
|
Hocam kızım sabah yine ağrı ile uyandı gece bir ölçek calpol verdim öyle uyudu sabah sağlık ocağına getirdim doktor kulak zarının çevresinde kanamalı bir durum var dedi agumentin 400 ml yazdı mutlaka kullanman gerek dedi illadin damla ya ara vereli 1 gün oldu dedim 3 gün daha devam et dedi ateş yok kızım da hocam ama ağrısı çok ne yapmam gerekiyor sürekli sorduğum için lütfen kusura bakmayın
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
TEK basina; Iliadin damla yeterlidir.
|
|
Fatımasare
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Fatımasare
|
Hocam ağzında pis bir koku ve ateş başladı ağrısı da geliyor damla yıl sizin dediğiniz gibi yapıyorum ağrı Ateş devam ederse ne yapayım bu arada grip ve öksürük devam ediyor lütfen kusura bakmayın ne yapacağı mı bilemedigim için soruyorum
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|