|
orta kulak iltihabı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meryemefe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meryemefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 May 2018 Saat 16:07 |
merhaba Hocam;
internetteki forumlarınızı okuyunca oğlumun ameliyat kararı sonrası size de danışmak istedim. Benim 5 yaşındaki oğlumun herhangi bir şikayeti olmadığı halde tv'nin sesini çok açmasından şüphelenip dr.götürdük. Bunun üzerine KBB Dr. tarafından yapılan muayenesi sonucunda uzun süreli sıvı olduğu söylendi. Daha sonra antibiyotik ve burun spreyi de kullandık ancak sıvının geçmediği söylendi. Ayrıca, tympanogram ölçümü yapıldı ve orda da muayeneyi destekler (sağ kulak -400 dapa ve sol kulak -372 dapa) sonuç çıktı. Buna bağlı olarak her iki kulağa tüp takılması ve geniz etinin alınması gerektiği söylendi. sizce bu durumda ameliyatsız tedavi şansımız varmıdır ? sizin düşünceleriniz nelerdir. vaktinizi alıyorum şimdiden çok teşekkür ederim.. meryem
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz hic, Turkiye'de, KBB doktorlarinin ilac verip tedavi edebildikleri bir hasta gordunuzmu?? Hepsine hicbir ise yapamayan ilaclar verip, sanki ameliyattan yana degillermis gibi davranirlar, hicbir ise yaramayan ilaclarla sizleri biktirip, ameliyat ederler.. SAKIN bu sahtekara guvenmeyin... Iliadin damla, 5 gun kullanin.. Gunde:2x2'ser damla. SIRT USTU yatar durumda damlatin ve her bir tarafa damlattiktan sonra, basini o tarafa cevirip, 1-2 dakika bekletin. (Sprey olmaz!!! ) |
|
![]() |
|
meryemefe ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 May 2018 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı meryemefe
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkürler hocam, ancak emin olamadığım için illiadin damlayı buruna mı yoksa kulağa mı damlatmamız gerekiyo diye sormak istedim,,, tekrar çok teşekkürler,,,,
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hadi, benim yazilarimi HIC OKUMAMISSINIZ, o da kabul de; bari kutunun ustunu okuyun!!! |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|