Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - orta kulak iltihabi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumorta kulak iltihabi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
erdemada Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 29
Mesajın Direkt Linki Konu: orta kulak iltihabi
    Gönderim Zamanı: 28 Ara 2012 Saat 11:28
hocam dün yine size mesaj yazmıştım yardımınıza ihtiyacımız var hocam şiddetli sağ kulak ağrısı ile okuldan alıp doktora götürdük sol kulak da az sağ kulakta fazla sıvı olduğunu (orta kulak iltihabı)söylediler ve bize antibiyotik kullanmamız gerektiğini ve kullanmassak geçmiyecegini belirtiler bende sizin yazılarınıza bakarak ilaada sprey aldım onu kullandım dün akşam genizinin dolu olduğunu belirttiler acaba geniz akıntısı böbreklere bir zarar verirmi reçete evde kaldığından şuan size isimlerini yazamıyorum kızımız ada gece spreyi kullanınca biraz rahatladı birde ftil verdik hocam ilaç zaten içemiyor kızımız ne yapalım hocam ne uygun görürsünüz sizide rahatsız ediyoruz sık sık hakkınızı helal edin ama inanın doğduğundan beri sizi dinliyoruz ve çok mutluyuz teşki geri döseniz bizde 2 çoçuğumuzu yapsak çünkü k.mseye sizden başka güvenemiyoruz saygılarımızla kurtoğlu ailesi
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119629
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2012 Saat 19:01
Bobreklere zarar veren; yani  Akut Glomerulonefrit yapan bakteri; "A-Grubu Beta Hemolitik Streptokoklardir". Bu bakterinin mevcudiyetinde de; Ates, bulanti ve kusma, Agizda koku ve dilde pis bir pas tabakasi vardir. Bu arazlar goruldugunde; Strep-A testi ile teshis konulur.. Orta kulak iltihaplari birtek, Grip sonunda ortaya cikarlar, asla antibiyotik gerekmez, (hala ogrenemediler) , sadece Iliadin ile Oztaki borusunun acilmasi yeterlidir..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.