|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
silamiran ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silamiran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ara 2014 Saat 19:32 |
mrb kadırbey benım arkadaşımın 5 yasındakı oğlunu ıcın yazıyorum cocuun 2 yıdır kulağında sıvı bırıkmesı var orta kulak ıltabı oluyo dr sureklı antıbıyotık verıyomus kontrol altında olması gerekıymus başka bır drda amelıyat olması gerekıyo demıs..annesı kısık seste duymuyor tv sesını son seste acıyo dıyo sızce ne yapmalı amelıyat olmalımı
|
|
Yeter
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN HA !!!!!!
Bu konuyu cok anlattim... Butun bunlar hep; ANTIBIYOTIK kullandiklari icin oluyor. Kasten, aileyi biktirmak icin bu gereksiz Antibiyotikleri ve ilaclari veriyorlarki, aile en sonunda pes edip, ameliyata razi olsun.. SADECE: Iliadin damla; Gunde:2x2'ser damla(5 gun) kullanip kessinler. Ondan sonra uyanik oldugu vakitlerde; 4 saatte bir; 10"ar damla Serum fiz damlatsinlar. Eski mailleri mutlaka okuyun, okutturun... |
|
![]() |
|
helin ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 272 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam iyiki varsınız geçen sene benim oğluma da ameliyat geniz eti sıvı birikimi bi sürü şey söyledi doktorlar oğlum duymuyordu söylenenleri bile duymuyordu tv son seste duymuyordu çok korktum üzüldüm hatta geniz etide alınacak sıvı çok fazla mutlaka ameliyat kalıcı işitme kaybı olabilir dediler spreyler alerji ilaçları antibiyotikleri verdiler biz sadece illadin damla cold mix serum fizyolojik ile düzelttik yazında denize soktuk şimdi çok iyi iyiki ameliyat gibi bir hataya düşmedik bu hataya düşmememizi sağladığınız için size minnattarız iki oğlumda sayenizde ço hasta olmuyor hastalansa bile hafif geçiriyorlar öyle sürekli ateşlenen acile kaldırılmıyorlar.çok sağolun hocam iyiki sizi tanıdım
Düzenleyen helin - 09 Ara 2014 Saat 13:20 |
|
![]() |
|
ReyyanNur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ReyyanNur
Merhaba formla ilgilenenlerden rica ediyorum doktor beyin orta kulak ve sivi birikimi ile ilgili bahsettigi eski mailleri bir türlü bulamiyorum lutfen konuyla ilgili baglanti linkini yazar misiniz ?
İkiz bebekleri olan ve zamanı dirhem gibi kullanmak zorunda olan anne:))
|
|
Rabbini Bulan Neyi Kaybetmiştir,
Rabbini Kaybeden Neyi Bulmuştur. Unutma ki; Dünya Yalnız Bir Misafirhanedir. |
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maillerin linkleri aşağıdadır, geçmiş olsun... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=40992 http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=42479 http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44628 http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=38536 |
|
![]() |
|
silamiran ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 25 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silamiran
hocam kusura bakmayın tekrar rahatsız edıyorum.serum fızyolojık kullansın demıssınız ya evde sısede varmıs.sırıngayla cekıp kullanıyomus oyle kullansınm ı .bu arada dedgınız gıbı ılladın damlaya basladılar sımdıden tskler
Düzenleyen silamiran - 10 Ara 2014 Saat 21:58 |
|
Yeter
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Serum halindeki, sisedeki Serum fiz.ler; %0.9 luktur. Burun damlasi olarak en rahat bir sekilde ve surelerce, bebeklerde bile kullanabileceginiz, emniyetli bir urundur. Sinuzit, Orta kulak gibi durumlarda; Okyanus suyu diye tabir edilenleri kullaniyorum..Onlarda tuz orani daha fazladir.
|
|
![]() |
|
ReyyanNur ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ara 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ReyyanNur
Bana gönderdiğiniz linklerde tatmin edici bir cevap bulamadım.Gördüğüm kadarıyla bütün kulak şikayetleri hep aynı sınıfta kategorize edilmiş ve İLLADİN DAMLA VE SERUM FİZYOLOJİK VEYA OKYANUS SUYU tavsiye edilmiş bu nasıl mümkün oluyor.İnsan denen varlığın her bir bölümü o kadar karmaşık iken ki bu bölümlerden biri de KBB ise ki hekimler bu bölümü Prof. olana kadar okuyorlarsa onlar bu kadar basit bir çözümü nasıl bilemiyorlar.Her hastanın hikayesi aynı veya bu kadar basit olabilir mi olabilir ise neden biz o zaman sadece bu insanları suçlamak yerine harekete geçmiyoruz.Madem doktor beyin dedği gibi şarlatan ve kazıkcılarsa o zaman doktor beyin bilgisinin desteğiyle neden bizim emeğimizi ve gözyaşımızı ve duygularımızı bu kadar sömüren bu insanlardan davacı olmuyoruz ?
|
|
Rabbini Bulan Neyi Kaybetmiştir,
Rabbini Kaybeden Neyi Bulmuştur. Unutma ki; Dünya Yalnız Bir Misafirhanedir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|