|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 567 |
Yazar | |||||
zeyno18 ![]() Altın Üye ![]() ![]() Sebebi Hayatım Canım Kızım Kayıt Tarihi: 19 Haz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3187 |
![]() |
||||
hımmmm bende daha çok bilgi var diyosun yani
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen zeyno18 - 14 Ara 2008 Saat 23:45 |
|||||
![]() |
|||||
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21227 |
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|||||
![]() |
|||||
zeyno18 ![]() Altın Üye ![]() ![]() Sebebi Hayatım Canım Kızım Kayıt Tarihi: 19 Haz 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 3187 |
![]() |
||||
utanırsan özele gel
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21227 |
![]() |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|||||
![]() |
|||||
*naz* ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2008 Konum: fuzuli Durum: Aktif Değil Puanlar: 4292 |
![]() |
||||
|
|||||
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte... |
|||||
![]() |
|||||
AYŞEGÜL- ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kas 2008 Konum: ANNE Durum: Aktif Değil Puanlar: 101 |
![]() |
||||
aaaa var bende bişey diyomda inanmıyonuz....bana bişey olmuyor öpüşünce...niye acaba...
![]() |
|||||
OĞULLARIM NERDE BEN ORDA.....
|
|||||
![]() |
|||||
edam ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2009 Konum: mücadelede..... Durum: Aktif Değil Puanlar: 2927 |
![]() |
||||
vay be
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 567 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|