Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öptürmek.... )):
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuöptürmek.... )):

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2008 Saat 14:55
en gıcık olduğum konu bu ben bebekleri asla öpmezdim öpenede kızarım sevgi öpmeklemi gösteriliyor Angrykızımı öpmelerini hiç istemedim ilk 20 gün annem de kaldım anneme bile öptürmedim gizli gizli ben kafasından öperdim annem görmesin diye bi gn yine annem öpecek oldu anne dedim bende gördüm seni öperken dediLOLtmm öp ama kafasını bacağını öp bari dedimLOLanladı beni saolsun
ama isafirin hatti hesabı yoktu o zaman bebek görmeye gelenler hep uyudu Allah dan da kimse kucağına alamadı bile sarılık geçiriyordu 15 gün uyudu.Ama biri vardı ki bebek gömeye gelen gıcık biri dışarıda sigara içip içeri girer ve kızı ellemeye çalışırdı ve dayanamyıp soyledim elleme hem sigara kokuyorsun hem bebein azına girmeye çalışıyorsun suratına ole bi yaklaşıyorkiDeadbana darıldılar tek çocuk ben büyütmşüm sanki diye arkamdan bi ton laf eden olduAngryama ladırmadım öptürmedim deLOLama az büyüdü kendini toparladı kimseye bişey demiyorum ama sevmediğim insanın öpmesinede gıcık oluyorumConfusedLOLhele sulu sulu öpenler yokmuDeadneredeyse eve gelince kızı 40 layacak hale geliyodum her dışarı çıktığımızın akşamı banyo kışın bileLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2008 Saat 15:43
LOLLOLLOL
var oyle pis pis cocugun icine girenler...Tongue
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2008 Saat 15:44
Orjinalini yazan: ezo.ege ezo.ege Yazdı:

ben öpme konusunda şanslıydım çünkü kayınpederim girdi devreye ne öptü ne öptürdü Egeyi... Smile

helal olsun kayinpederine...ClapClapClap
Yukarı Dön
BULUT Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Kas 2008 Saat 20:51
öpülme ve suratına dokunup ayyy ne tatlısın sen diye yapışan tiplerede uyuz oluyorum hele şöyle yolda görüpte tanımadığım insanların bebeğimin burnunu yanağını ellemesine tam illet oluyorum en güzeli dışarda zaten serinledi havalar yağmurluk takıyorum dışarda öylece kurtarıyoruz durumu evdekiler zaten steril olmadan yaklaşamadıkları için bebeğime o konuda da içim rahat birazda lafını sözünü dinleten biri olduğum için o konuda sorun yaşamıyorum . öyle ki oğlumu babası hala öpebilmiş değil ( önce sakallarından vazgeçmesi gerekiyor çünkü )
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2008 Saat 11:35
Orjinalini yazan: BULUT BULUT Yazdı:

öpülme ve suratına dokunup ayyy ne tatlısın sen diye yapışan tiplerede uyuz oluyorum hele şöyle yolda görüpte tanımadığım insanların bebeğimin burnunu yanağını ellemesine tam illet oluyorum en güzeli dışarda zaten serinledi havalar yağmurluk takıyorum dışarda öylece kurtarıyoruz durumu evdekiler zaten steril olmadan yaklaşamadıkları için bebeğime o konuda da içim rahat birazda lafını sözünü dinleten biri olduğum için o konuda sorun yaşamıyorum . öyle ki oğlumu babası hala öpebilmiş değil ( önce sakallarından vazgeçmesi gerekiyor çünkü )

ayy ne güldüm desene babası hiç öpemeyecek
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2008 Saat 11:43

sakallari niye o kadar problem ediyorsun ki, benim esim de sakalli hic problem olmuyor.

Big%20smile o kizimi opuyor kizimda onu bos olan yanak kismindan opuyor, oglumunda opmesine zaten daha cook var insaallah LOL

ama tabi ikimizin sakala yaklasim tarzi farkliysa bilemeyecegim LOL
Yukarı Dön
yeliz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1411
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kas 2008 Saat 12:13
valla ben de uyuz oluyorum şu öpme konusuna ve tabii ellenmesine de insanlar sigara içiyor ellerini yıkamdan dokunuyorlar bebklere tabi ben iizn vernmiyorum doğduğu günden bu yana öyle herkes öpemez bebğimi hele de ellerini yıkamadan kimseyi yaklaştırmıyorum bebğime....
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2008 Saat 00:28
ahh ahhh benım konum burdaymısLOLLOLLOL bende cok sınır oluyorum AngryAngry etrafımda hem bılınclı hemde bılınsız kısıler vardıBig%20smile bende bıraz zorlandım acıkcasıConfused ama en hoşlanmadıgım tanımadıgın sokktakı ınsanların yapışmasıydı AngryAngrygenelde terslerdım tabıEvil%20Smile ne düşündüklerı hıc umrumda degıl.bı gun market alısverısını yaptık kızım kucagımdaydı bır görevli ayy nolur öpiyim bı kere dıye kollarını uzattı kızımı alıcak Angrynasıl sınır oldum,pardon ama o daha cok kucuk ben bıle öpmeye kıyamıyorum bıde dudagınızda rujla öpturememde verememde dedım o sinirleLOLLOLLOL herkes bıze dönüp bakmıstıEvil%20Smileumursamaz bı tavırla yoluma devam ettım tabıBig%20smile halen daha sokaktakı kışilere öpturmem Confusedtanıdıklarım canına okuyo zatenConfused Big%20smile
öptürmeyınde elletmeyınde ne düşünürlerse düşünsünler,konussunlar Angry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.