Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 09:15 |
şaap şuup öpüldü mü sinir oluyorum. insanlarda şapur şupur opme hastaligi var herhalde... ben eymeni cok minik minik opuyorum olmadi kokluyorum... agzini, yanaklarini, boynunu koklamak hosuma gidiyor benim. Sobayi kurunca altini da sık sık acar ayaklariyla da oynarim ben onun...  nilaayy ne kadar sanlisin kiz, otur kalk dua et sen etrafindakilere...
kayinbabam bebeklere hic ellemez, Eymen 1,5 aylik oldu daha kucagina bile almadi. garip olacak biraz ama kendi cocuklarini bile almamis bir sure kucagina, opmemis. kayinvalideme anlattim, o oyledir bebeklere ellemez opmez bir sure, kendi cocuklarinda da oyle yapti dedi. hatta yeni dogdugunda geldi, iceri gel baba eymen icerde dedim. yok ben gormeyeyim 25 gun filan. cocuklara birsey olur diye bebekken yaklasmamasi hosuma gidiyor aslinda... elifi geldi gordu ama o da soyle ele avuca gelene kadar almadi kucagina... ama herkes onun gibi degil... bu yonden kayinbabamdan cok memnunum. 
|
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 10:14 |
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 10:27 |
|
|
 |
emre
Altın Üye
Puanlar: 4001
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:10 |
Elif Hansa Yazdı:
şaap şuup öpüldü mü sinir oluyorum. insanlarda şapur şupur opme hastaligi var herhalde... ben eymeni cok minik minik opuyorum olmadi kokluyorum... agzini, yanaklarini, boynunu koklamak hosuma gidiyor benim. Sobayi kurunca altini da sık sık acar ayaklariyla da oynarim ben onun... nilaayy ne kadar sanlisin kiz, otur kalk dua et sen etrafindakilere...
kayinbabam bebeklere hic ellemez, Eymen 1,5 aylik oldu daha kucagina bile almadi. garip olacak biraz ama kendi cocuklarini bile almamis bir sure kucagina, opmemis. kayinvalideme anlattim, o oyledir bebeklere ellemez opmez bir sure, kendi cocuklarinda da oyle yapti dedi. hatta yeni dogdugunda geldi, iceri gel baba eymen icerde dedim. yok ben gormeyeyim 25 gun filan. cocuklara birsey olur diye bebekken yaklasmamasi hosuma gidiyor aslinda... elifi geldi gordu ama o da soyle ele avuca gelene kadar almadi kucagina... ama herkes onun gibi degil... bu yonden kayinbabamdan cok memnunum.  |
sende kayınbaban tarafından şanslısın..kimileri öle değil. sanki onlara doğurmuşuz gibi hemen ellerine verelim istiyorlar. torunmuş da, bi ayakları çukurdaymış da. böle banaz saçma sapan hdurumlarla canımı zaman zaman sıktığım oluyor. bazı geceleri kafama takıyorum uyuyamıyorum. gözümde canlandırıyorum olabilecekleri, hırs yapıyorum tahammül edilemez bi hal bu.... 
|
|
 |
Elif Hansa
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:26 |
sadece kayinbabadan... digerleri oyle degil... ama olsun ona da sukur...
hic sorma ya biz hasta olsunlar diye mi dogurduk onlari... torunlari olabilir ama hasta olmalari da gerekmez. elbette sevsinler ama şap şup degil. 
|
|
 |
emre
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:32 |
ha şöle yaaa... öpmeden de sevilir bebekler. zaten öpülmekten pek hoşlanmıyorlar ki. en çok oyun istiyorlar, onunla oyun oyna ondan mutlusu yok...
Emre en ufak bi hareket yap hemen oyun olarak algılıyor, oynaşıyor.... bi de böle bi kampanya başlatsalarya, o kadar sağlık söz ediliyor.... reklamını yapsalar dimi... sence....
|
|
 |
emre
Altın Üye
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:35 |
birde isim krizleri yaşayan aileler var anne-baba isimleri. bazen işin içinden çkamıyorlar bebeğin üç ismi olur. (örneğin: ahmet hasan çınar )
çok bencilce buluyorum bunları. adam büyüyünce soracak neden 3 isim. beğenmeyecek belki, ne bilim...
|
|
 |
ezel
Elmas Üye
Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod
Puanlar: 5237
|
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2008 Saat 13:38 |
ben öpme konusunda şanslıydım çünkü kayınpederim girdi devreye ne öptü ne öptürdü Egeyi... 
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
 |