Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öptürmek.... )):
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuöptürmek.... )):

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 09:15
şaap şuup öpüldü mü sinir oluyorum. insanlarda şapur şupur opme hastaligi var herhalde... ben eymeni cok minik minik opuyorum olmadi kokluyorum... agzini, yanaklarini, boynunu koklamak hosuma gidiyor benim. Sobayi kurunca altini da sık sık acar ayaklariyla da oynarim ben onun...LOL nilaayy ne kadar sanlisin kiz, otur kalk dua et sen etrafindakilere...

kayinbabam bebeklere hic ellemez, Eymen 1,5 aylik oldu daha kucagina bile almadi. garip olacak biraz ama kendi cocuklarini bile almamis bir sure kucagina, opmemis. kayinvalideme anlattim, o oyledir bebeklere ellemez opmez bir sure, kendi cocuklarinda da oyle yapti dedi. hatta yeni dogdugunda geldi, iceri gel baba eymen icerde dedim. yok ben gormeyeyim 25 gun filan. cocuklara birsey olur diye bebekken yaklasmamasi hosuma gidiyor aslinda... elifi geldi gordu ama o da soyle ele avuca gelene kadar almadi kucagina... ama herkes onun gibi degil... bu yonden kayinbabamdan cok memnunum.Clap
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 10:14
Yaa arkadaşlar belki kızcaksınız bana ama yenidoğandan 5-6 aylık olana kadar öpülmesi sakıncalı tabii,sonuçta çok minikler ve enfeksiyonlara açıklar ama bu aylardan sonra öpülmesinde bence sakınca yok,tabiiki insanlar kendini bilecek ,hasta olmadıkları ve tanıdığım insanlar olduğu sürece bence bi sakınca yokEmbarrassedEmbarrassed öpsünler,koklasınlar,sıksınlarLOLLOL Tabii şuan Derini yakayabilirlerseLOLLOL
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 10:27
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Yaa arkadaşlar belki kızcaksınız bana ama yenidoğandan 5-6 aylık olana kadar öpülmesi sakıncalı tabii,sonuçta çok minikler ve enfeksiyonlara açıklar ama bu aylardan sonra öpülmesinde bence sakınca yok,tabiiki insanlar kendini bilecek ,hasta olmadıkları ve tanıdığım insanlar olduğu sürece bence bi sakınca yokEmbarrassedEmbarrassed öpsünler,koklasınlar,sıksınlarLOLLOL Tabii şuan Derini yakayabilirlerseLOLLOL

Hansa da ayni yakala da sev LOL  bence de ama herkes oyle dusunmuyor...
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:10
Orjinalini yazan: Elif Hansa Elif Hansa Yazdı:

şaap şuup öpüldü mü sinir oluyorum. insanlarda şapur şupur opme hastaligi var herhalde... ben eymeni cok minik minik opuyorum olmadi kokluyorum... agzini, yanaklarini, boynunu koklamak hosuma gidiyor benim. Sobayi kurunca altini da sık sık acar ayaklariyla da oynarim ben onun...LOL nilaayy ne kadar sanlisin kiz, otur kalk dua et sen etrafindakilere...

kayinbabam bebeklere hic ellemez, Eymen 1,5 aylik oldu daha kucagina bile almadi. garip olacak biraz ama kendi cocuklarini bile almamis bir sure kucagina, opmemis. kayinvalideme anlattim, o oyledir bebeklere ellemez opmez bir sure, kendi cocuklarinda da oyle yapti dedi. hatta yeni dogdugunda geldi, iceri gel baba eymen icerde dedim. yok ben gormeyeyim 25 gun filan. cocuklara birsey olur diye bebekken yaklasmamasi hosuma gidiyor aslinda... elifi geldi gordu ama o da soyle ele avuca gelene kadar almadi kucagina... ama herkes onun gibi degil... bu yonden kayinbabamdan cok memnunum.Clap

sende kayınbaban tarafından şanslısın..kimileri öle değil. sanki onlara doğurmuşuz gibi hemen ellerine verelim istiyorlar. torunmuş da, bi ayakları çukurdaymış da. böle banaz saçma sapan hdurumlarla canımı zaman zaman sıktığım oluyor. bazı geceleri kafama takıyorum uyuyamıyorum. gözümde canlandırıyorum olabilecekleri, hırs yapıyorum tahammül edilemez bi hal bu....AngryAngry
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:26
sadece kayinbabadan... digerleri oyle degil... ama olsun ona da sukur...

hic sorma ya biz hasta olsunlar diye mi dogurduk onlari... torunlari olabilir ama hasta olmalari da gerekmez. elbette sevsinler ama şap şup degil. LOL
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:32
ha şöle yaaa... öpmeden de sevilir bebekler. zaten öpülmekten pek hoşlanmıyorlar ki.
en çok oyun istiyorlar, onunla oyun oyna ondan mutlusu yok...

Emre en ufak bi hareket yap hemen oyun olarak algılıyor, oynaşıyor....
bi de böle bi kampanya başlatsalarya, o kadar sağlık söz ediliyor....
reklamını yapsalar dimi... sence....
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kas 2008 Saat 11:35
birde isim krizleri yaşayan aileler var anne-baba isimleri.
bazen işin içinden çkamıyorlar bebeğin üç ismi olur.
(örneğin: ahmet hasan çınar )

çok bencilce buluyorum bunları. adam büyüyünce soracak neden 3 isim. beğenmeyecek belki, ne bilim...
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Puanlar: 5237
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Kas 2008 Saat 13:38

ben öpme konusunda şanslıydım çünkü kayınpederim girdi devreye ne öptü ne öptürdü Egeyi... Smile

SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.