|
Online Sohbet... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 425> |
Yazar | |
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zuhal iyi ablası,gecen hafta Ortaköydeydi benimle,babaannesi parkta çocuğa bakmadı ne yaptı
![]() ![]() ![]() ![]() Kaplumbağadamı yasmini hatırlatıyo
![]() |
|
![]() |
|
Bizim en eski ilk sohbet sayfamız yok kızlar
![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
eski topic biri yok yalnislikla yok olmustu yaaaaaaaaaa ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gülsen ![]() Moderatör ![]() Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Bende siftah yapayim dedim :)
|
|
![]() |
|
Yok yasmoş,ısırığa benzemiyo,ama anlamadım hiçbişiyde söylemedi acıyo falan diye orada...Gözlüktede bişiy yok,sanki vurmuşsunda morarmış gibi
![]() |
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
yeni sohbet sayfamız hayırlı olsun
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
emine geçmiş olsun inşallah kötü bişeyi yoktur
![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234 425> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|