Online Sohbet... |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 425> |
Yazar | |
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Zuhal iyi ablası,gecen hafta Ortaköydeydi benimle,babaannesi parkta çocuğa bakmadı ne yaptıarkadaşlarıyle karşılaşmış sohbetmi koyuydu ne olduysa eve geldik gecenin bi körü,kızı yıkıyodum bi baktım gözü şiş,mosmor,kan otrumuşkızın gözü zaten ii değil hepten bozuldu,şimdi dayak yemiş gibi,ne olduğunu bile bilmiyo kadın bende gözlükleri çıkarmadan göremedim..Haftaya dra götürecem
Kaplumbağadamı yasmini hatırlatıyobak terbiyesizlere,bizdede vardı gecen sene ölmüş ev taşınırken,Zuhalde istiyo bişiyler ama ne alam bilemiyom..
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bizim en eski ilk sohbet sayfamız yok kızlar
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
desturrrrrrrrrrrrrkaplumbaga siskomuaskim ya gelemiyom malum havalar soguk temizlik yapiyom
|
|
|
|
yasemin
Kıdemli Moderatör Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
eski topic biri yok yalnislikla yok olmustu yaaaaaaaaaa |
|
|
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende siftah yapayim dedim :)
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Yok yasmoş,ısırığa benzemiyo,ama anlamadım hiçbişiyde söylemedi acıyo falan diye orada...Gözlüktede bişiy yok,sanki vurmuşsunda morarmış gibi
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yeni sohbet sayfamız hayırlı olsun
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
emine geçmiş olsun inşallah kötü bişeyi yoktur
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 425> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|