|
Online Sohbet... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 425> |
Yazar | |
Siddartha ![]() Yönetici ![]() ![]() Söylesem tesiri yok... Kayıt Tarihi: 14 Oca 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2822 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Siddartha
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2011 Saat 11:17 |
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamün aleyküm
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 107177 |
aleykum selam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sesimiz yankı yapıyo farkındamısın
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
aa yeni sayfa ne güzellll
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
Eski günleri yad edek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
kız ben ara ara yazıyorum sohbete ama siz olmuyosunuzki
![]() ![]() sevinç hala var eskisi gibi görüşemiyoruz .. geçen bizim mağzada gördüm ev almışlard beyaz eşya alıyolardı
![]() zuhalim napıyo emine anlatsana kız azıcık
![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
ay kendi kendime güldüm biraz önce sizinlede paylaşayım şimdi bizde iki tane su kaplumbası var hep üst üste duruyolar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 425> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|