Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ALPELLA
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11988
|
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 17:26 |
|
 |
bilgeakgun
Kıdemli Üye
hepimiz hilalcigiz:)
Puanlar: 1906
|
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 17:34 |
irfan kaç aylık?
benim oğluşumda 7-8 aylık olana kadar yatağına yatar ve dönencesine bakarak uyurdu,ve buda benim işime gelirdi,başka hiçbirşey yapmazdım uyutmak için,ama dönmeye ayağa kalkmaya başladıktan sonra kendi kendine uykuya geçemez oldu ve dolayısıyla dönence de bitti yatağında uyumakta,artık sallayarak uyutuyorum,demem o ki eğer küçükse nasıl olsa bitecek dönenceyle uyumak isteği,bence böyle uyumak istiyorsa bu senin işini kolaylaştırıyor olmalı,uyuyana kadar dinlesin müzik,ama kurmalıysa dönencen hemen bitiyodur müziğin,benimki pilliydi 15 dakika kesintisiz çalardı ve uzaktan kumandalıydı,tavsiye ederim,
|
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 22:08 |
Canım benim teşekkür ediyorum.  İnan biraz fazla okumak o kadar çok şey öğretti ki bana. Bir de en büyük şansım özel eğitimci arkadaşlarımın bebekleri çok iyi tanıyor olması ve beni yönlendiriyor olmasıdır. Mesela Nil ağlarsa ben kıyamasam onlar bazen ilaç gibi ne yapmam gerektiğini hemen söylüyorlar. Uyguluyorum ve gerçekten hayat oyuna dönüyor. 
Ama utandım söyleyeyim  
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7416
|
Gönderim Zamanı: 10 Mar 2009 Saat 22:13 |
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 10:58 |
ALPELLA Yazdı:
Aynen ablam bitti, artık yok, şimdi İrfan uyuyacak sabah ayıcıklar yine dönecek gibi
|
Sağol bitanem aslında farkında olmadan ben Bitti kelimesine söylüyormuşum   . Dün banyo yaptırırken farkettim her çocuk gibi İrfanda başına su döküldüğünde sinir oluyor bende 1-2-3 bitti diyorum o zaman susuyor. Bakalım şimdi uykuya geçti ama müzik bittikçe bağırıyordu.
Bak yaa laf yetiştirecek kadar büyüdü sıpacak yerim ben onu.
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 10:59 |
|
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 11:03 |
bilgeakgun Yazdı:
irfan kaç aylık?
benim oğluşumda 7-8 aylık olana kadar yatağına yatar ve dönencesine bakarak uyurdu,ve buda benim işime gelirdi,başka hiçbirşey yapmazdım uyutmak için,ama dönmeye ayağa kalkmaya başladıktan sonra kendi kendine uykuya geçemez oldu ve dolayısıyla dönence de bitti yatağında uyumakta,artık sallayarak uyutuyorum,demem o ki eğer küçükse nasıl olsa bitecek dönenceyle uyumak isteği,bence böyle uyumak istiyorsa bu senin işini kolaylaştırıyor olmalı,uyuyana kadar dinlesin müzik,ama kurmalıysa dönencen hemen bitiyodur müziğin,benimki pilliydi 15 dakika kesintisiz çalardı ve uzaktan kumandalıydı,tavsiye ederim, |
Canım İrfan 9 ayın içinde.
aslına bakarsan senin yazdıklarında yabana atılacak gibi değil çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz yani benim işimi inanılmaz kolaylaştırıyor yatağına yatırıp dönenceyi çalıştıyorum bizimkide pilli ve uzaktan kumandalı beni görmeden hemen uzaktan kumandasına basıyorum uykuya geçiyor.
Ne zamana kadar dönenceyle uyuttun sen?
|
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 11 Mar 2009 Saat 11:14 |